مطالب مرتبط:
مهاجرانی: بسته حمایت از خبرنگاران در راه است
مهاجرانی: بسته حمایت از خبرنگاران در راه است / برنامه دولت برای خانه دار شدن مستأجران
حمایت حزب «صهیونیسم مذهبی» از انتخابات زودهنگام
قوانین مجلس در حمایت از جنگلبانان نیازمند بازنگری است
آخرین وضعیت قانون رتبه بندی معلمان و حمایت های مالی از فرهنگیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1404 ساعت 12:152025-08-12سياسي

ضرورت طراحی سازوکارهای جدید برای حمایت از خبرنگاران


نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت طراحی سازوکارهای جهادی برای حمایت از خبرنگاران تاکید کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالوحید فیاضی پیش از ظهر سه شنبه در همایش روز خبرنگار که به میزبانی شهرستان نوشهر برگزار شد، با تبریک این روز به اصحاب رسانه و قدردانی از تلاش های خبرنگاران، بر لزوم حمایت جدی تر از این قشر تأکید کرد.

فیاضی با اشاره به شرایط دشوار کاری خبرنگاران گفت: وظیفه مجلس، حمایت از همه مردم به ویژه گروه هایی است که حقوق شان کمتر دیده می شود و خبرنگاران از جمله این اقشار هستند.

وی افزود: خبرنگاران با کمترین حقوق و بیمه فعالیت می کنند و شایسته نیست که همچنان با مشکلات اولیه زندگی دست و پنجه نرم کنند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: خبرنگاران باید در شرایط حساس کشور نقش خود را ایفا کنند، بدون آنکه نگران فشارها یا محدودیت ها باشند.

و با انتقاد از تفاوت میان خبرنگاران حرفه ای و برخی فعالان فضای مجازی گفت خبرنگاران واقعی در برابر سخنان و گزارش های خود پاسخگو هستند و باید آزادی اندیشه و امنیت شغلی آنان تضمین شود.

فیاضی همچنین بر ضرورت طراحی سازوکارهای جدید برای حمایت از خبرنگاران توسط مجلس و دولت تأکید کرد و گفت: هیچ تقابلی میان دولت و مجلس در این زمینه وجود ندارد و هر دو باید با احترام به آرا و ان


برچسب ها: خبرنگار - خبرنگاران - حمایت از خبرنگاران - حمایت - مجلس شورای اسلامی - عبدالوحید فیاضی - نماینده
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت طراحی سازوکارهای جدید برای حمایت از خبرنگاران

ضرورت طراحی سازوکارهای جدید برای حمایت از خبرنگاران