مطالب مرتبط:
عکس/شجاع خلیل زاده به خشک شدن دریاچه ارومیه واکنش نشان داد
عکس/شجاع خلیل زاده به خشک شدن دریاچه ارومیه واکنش نشان داد
8 روش خشک کردن انجیر بدون سیاه شدن
اگر دریاچه ارومیه خشک شود، باید تا زنجان تخلیه شود!
شیرین سازی آب دریا با هزینه 5 دلاری / چالش های بزرگ تأمین آب در مناطق خشک / آینده ای بهتر با فناوری های نوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 مرداد 1404 ساعت 07:402025-07-25اقتصادي

نگرانی والدین از کاهش سهمیه شیر خشک نوزادان


شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی از کمبود شیرخشک در داروخانه ها ابراز نگرانی کرد و خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

- شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی از کمبود شیرخشک در داروخانه ها ابراز نگرانی کرد و خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، شیر مادر برای تغذیه همه نوزادان و رشد و نمو آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.

با این حال زمانی که مادر به هر دلیلی نتواند به اندازه نیاز به نوزاد شیر دهد معمولاً از شیر خشک به عنوان جایگزین شیر مادر استفاده می شود، اما این روز ها افزایش قیمت شیر خشک و کاهش سهمیه آن والدین را نگران کرده است.

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به آن شد.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:جدیدا حدود دو ماه است که شیرخشک برای کودکان بسیار کمیاب شده و حتی در مراجعه به داروخانه ها حالت سهمیه ی بسیار کم برای نوزادان شده است، این در حالی است که سخنگوی دولت مدعی نبودن مشکل در تامین شیرخشک بودند و حتی سهمیه ای هم که اختصاص داشت را کاهش داده اند و نوزادان و کودکان شیرخوار ما گرسنه می مانند و ما نمیدانیم مطلب را به کجا باید ارجاع بدهیم، خواهشا پیگیری بفرمایید.


برچسب ها: خبرنگار - داروخانه ها - شهروند - داروخانه - ابراز نگرانی - نوزادان - خواستار
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی والدین از کاهش سهمیه شیر خشک نوزادان

نگرانی والدین از کاهش سهمیه شیر خشک نوزادان