مطالب مرتبط:
مصاجبه صریح جواد موگویی با عباس عراقچی: ماجرای سو تفاهم در تعیین زمان آتش بس ایران و رژیم اسراییل چه بود؟! / ما در مذاکرات فریب خوردیم؟! / ماجرای ترور وزیر امورخارجه در طول جنگ 12 روزه
مصاحبه صریح جواد موگویی با عباس عراقچی: ماجرای سو تفاهم در تعیین زمان آتش بس ایران و رژیم اسراییل چه بود؟! / ما در مذاکرات فریب خوردیم؟! / ماجرای ترور وزیر امورخارجه در طول جنگ 12 روزه
عراقچی: قبل از این که آتش بس اعلام شود در شورای عالی امنیت ملی مصوب شده بود که اگر دشمن تقاضای آتش بس بدون پیش شرط کرد، می پذیریم / تمامی مصوبات شورای عالی امنیت ملی با تأیید رهبری تأیید و بعد ابلاغ می شود / ساعت 1 صبح تماس گرفتند که از ساعت 4 صبح رژیم صهیونیستی آمادگی دارد که حملاتش ر
روایت مهم عراقچی از درخواست دشمن برای آتش بس+ ویدئو
دفاع سردار باقری از پزشکیان و چرایی اعلام آتش بس به روایت عراقچی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 مرداد 1404 ساعت 16:102025-07-28بين الملل

قطر مانع آتش بس جنگ غزه!


رژیم صهیونیستی، قطر را به کارشکنی در مذاکرات آتش بس جنگ غزه و امتناع از اعمال فشار بر جنبش حماس متهم کرد.

این در حالی است که «بشاره بحبح» یکی از میانجیگران اصلی مذاکرات آتش بس تأکید کرده است که «بنیامین نتانیاهو» با هدف «حفظ ائتلاف کابینه» خواستار مذاکره واقعی با حماس نیست.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ در حالی که منابع خبری از نبود انعطاف تیم مذاکره کننده رژیم صهیونیستی و تلاش مقامات سیاسی این رژیم برای به بن بست کشاندن مذاکرات با هدف حفظ ائتلاف کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل گزارش می دهند، روزنامه معاریو مدعی اخلال مقامات قطری در این مذاکرات شد.

بر اساس ادعای این گزارش، درست زمانی که چهار روز از شکست مذاکرات آتش بس می گذرد، همچنان رایزنی های میانجیگران مصری، قطری و آمریکایی با هدف بازگشت تیم های مذاکره رژیم صهیونیستی و جنبش حماس به میز مذاکرات ادامه دارد.

با این حال، رژیم صهیونیستی برای از سرگیری مذاکرات در قطر به میانجی ها گفته است، حماس باید انعطاف پذیری بیشتری نشان دهد و اصلاحات اساسی را در پاسخ خود به پیشنهاد میانجی ها انجام دهد.

همچنین رژیم صهیونیستی در پاسخ به میانجیگران ادعا کرد که مقامات قطری مخل روند مذاکرات هستند و از فشار بر حماس برای انعطاف بیشتر در مذاکرات خودداری می کنند.


برچسب ها: مذاکرات - رژیم صهیونیستی - بنیامین نتانیاهو - صهیونیستی - آتش بس - رژیم - مذاکره
آخرین اخبار سرویس:

قطر مانع آتش بس جنگ غزه!

قطر مانع آتش بس جنگ غزه!