مطالب مرتبط:
هشدار طوفان و گردوخاک 4 روزه در تهران و 12 استان؛ کاهش دما در راه است
هواشناسی ایران1404/5/22؛کاهش محسوس دما در اکثر مناطق کشور/رگبار و رعدوبرق در 13 استان
تابستان با غافلگیری تمام می شود؟ | پیش بینی دما و بارش ایران تا آخر شهریور | هشدار به کشاورزان و مسافران!
بازگشت امیدیه به فهرست جهنمی | تاثیر کاهش نسبی دما در گرمترین نقاط ایران چیست؟
کاهش نسبی دما از پنجشنبه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مرداد 1404 ساعت 10:252025-08-13اجتماعي

پیش بینی بارش های پراکنده و کاهش نسبی دما در استان تا پایان هفته


کارشناس هواشناسی از افزایش ابرناکی و احتمال بارش های پراکنده و خفیف در ساعات بعد از ظهر و ارتفاعات استان و همچنین کاهش دما تا پایان هفته خبر داد.

- پیش بینی بارش های پراکنده و کاهش نسبی دما در استان تا پایان هفته کارشناس هواشناسی از افزایش ابرناکی و احتمال بارش های پراکنده و خفیف در ساعات بعد از ظهر و ارتفاعات استان و همچنین کاهش دما تا پایان هفته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین ، مریم بهروزی، کارشناس هواشناسی اظهار داشت: تا پایان هفته جاری، گذر موجی باعث افزایش ابرناکی در برخی مناطق استان، به ویژه در ساعات بعد از ظهر خواهد شد.

همچنین احتمال بارش های پراکنده و خفیف در ساعات بعد از ظهر و عصر، عمدتاً برای ارتفاعات پیش بینی می شود.

به گفته وی، روز گذشته  شاهد افزایش نسبی دما در سطح منطقه بودیم، به طوری که کمترین دمای ثبت شده در استان، 38 درجه بوده است.

اما از امروز چهارشنبه تا پایان هفته، روند کاهشی نسبی دما در سراسر استان حاکم خواهد بود.

بهروزی دلیل این کاهش دما را نفوذ زبانه های پرفشار و به تبع آن، وزش باد های شمالی عنوان کرد و افزود: وزش باد های شمالی، به طور خاص در امتداد شهر های کوهین، تاکستان و بویین زهرا، نمود بیشتری خواهد داشت.


برچسب ها: پایان هفته - کارشناس هواشناسی - پیش بینی بارش های پراکنده - استان - پایان - ارتفاعات - هواشناسی
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی بارش های پراکنده و کاهش نسبی دما در استان تا پایان هفته

پیش بینی بارش های پراکنده و کاهش نسبی دما در استان تا پایان هفته