| دوشنبه، 13 مرداد 1404 ساعت 00:202025-08-03بين الملل
نظامیان رژیم صهیونیستی بار دیگر تظاهرات شهرک نشینان در تل آویو را سرکوب کردند.
- حمله پلیس رژیم صهیونیستی به معترضان به جنگ در تل آویو نظامیان رژیم صهیونیستی بار دیگر تظاهرات شهرک نشینان در تل آویو را سرکوب کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نظامیان رژیم صهیونیستی تعدادی از شهرک نشینان را که در اعتراض به سیاست های بنیامین نتانیاهو و ادامه جنگ علیه غزه در خیابان های تل آویو تظاهرات کرده بودند، دستگیر کردند.
بر اساس این گزارش، معترضان خواستار پایان دادن به جنگ در غزه و سرنگونی کابینه نتانیاهو و امضای توافق تبادل اسرا بودند.
طی روزهای گذشته هزاران شهرک نشین صهیونیست با برگزاری تظاهرات گسترده در سرزمین های اشغالی خواستار توافق برای تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی حماس و پایان جنگ غزه شدند.
برچسب ها: رژیم صهیونیستی -
نظامیان رژیم صهیونیستی -
صهیونیست -
صهیونیستی -
پلیس رژیم صهیونیستی -
شهرک نشین -
تل آویو |
آخرین اخبار سرویس:
|
حمله پلیس رژیم صهیونیستی به معترضان به جنگ در تل آویو
حمله پلیس رژیم صهیونیستی به معترضان به جنگ در تل آویو
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.