مطالب مرتبط:
24 میلیون تومان هزینه تحصیل هر دانش آموز در مدرسه های شبانه روزی فارس
4 هزار دانش آموز در مدارس بین المللی ایران مشغول به تحصیل اند
4 هزار دانش آموز در مدارس بین المللی ایران مشغول به تحصیل اند
4 هزار دانش آموز در مدارس بین المللی ایران مشغول به تحصیل اند
کلاس درس با تنها یک دانش آموز در روستای مرزی دردوی خواف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 12:252025-08-17اجتماعي

521 دانش آموز بازمانده از تحصیل شناسایی و جذب شدند


مدیر آموزش وپرورش خوی از شناسایی و جذب 521 دانش آموز بازمانده از تحصیل در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛علی اکبر فتحعلی لو، با اشاره به اهمیت توسعه عدالت آموزشی در مدارس بعنوان یک هدف، اعلام کرد: در راستای اجرای پروژه مهر و با همکاری سایر نهادها، موفق به شناسایی و جذب بیش از 521 دانش آموز بازمانده از تحصیل برای سال تحصیلی جاری شده ایم.

مدیر آموزش و پرورش خوی افزود: این اقدام با هدف کاهش آمار ترک تحصیل و فراهم کردن زمینه های تحصیل برای همه کودکان انجام شده است و از ماموریت های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت شهرستان محسوب می شود.

وی گفت: عوامل عمده بازماندگی از تحصیل دانش آموزان شامل معلولیت های شدید، مشکلات اقتصادی، بی سرپرستی یا بدسرپرستی، اشتغال به کار، مهاجرت خانواده ها و موانع فرهنگی به ویژه برای دختران در برخی مناطق کشور است.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: همچنین پایگاه های تابستانی طرح حامی در سراسر شهرستان با حضور داوطلبانه معلمان و با هدف حمایت آموزشی مستمر فعال هستند.

فتحعلی لو، با تاکید بر اهمیت آموزش و نقش آن در آینده کشور، از تلاش های مستمر و هم افزایی دستگاه های مختلف برای حمایت از این طرح قدردانی کرد.


برچسب ها: دانش آموز بازمانده از تحصیل - بازمانده از تحصیل - تحصیل - دانش آموز - بازمانده - شناسایی - بازماندگی از تحصیل
آخرین اخبار سرویس:

521 دانش آموز بازمانده از تحصیل شناسایی و جذب شدند

521 دانش آموز بازمانده از تحصیل شناسایی و جذب شدند