مطالب مرتبط:
احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستانهای منطقه 18 پایتخت
اخبار تهران| احداث مخازن ذخیره آب 1000 متر مکعبی در منطقه 18 پایتخت
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای: 84 درصد ظرفیت مخازن سدهای خراسان جنوبی خالی است
احداث و تجهیز 600 کلاس درس در کشور
تکمیل و احداث 39 طرح عمرانی در خوزستان با درآمدهای مالیاتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 09:552025-08-17اجتماعي

احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستان های منطقه 18 پایتخت


معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 18 تهران گفت: مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی با رویکرد ذخیره سازی آب برای آبیاری فضای سبز بوستان های شاخص احداث می شود.

- احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستان های منطقه 18 پایتخت معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 18 تهران گفت: مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی با رویکرد ذخیره سازی آب برای آبیاری فضای سبز بوستان های شاخص احداث می شود.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هادی رضوی با اشاره به این نکته که مقوله نگهداشت فضای سبز و صیانت از چشم انداز های بصری در محلات از زمره اولویت های کاری مدیریت شهری تلقی می شود، اظهارداشت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در این حوزه، احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در مراکز تفرجگاهی بعنوان سر فصل های زیر ساختی اجرایی و بوستان گلستانه در محله بهداشت بعنوان نخستین محل برای ایجاد این پروژه برگزیده شد.

وی ادامه داد: با بهره برداری از این مخزن بتنی یک هزار متر مکعبی، من بعد روند ذخیره سازی آب برای آبیاری فضای سبز بهبود و در مواقع لزوم خللی در آبیاری گونه های گیاهی و همچنین سایر مصارف شهروندان در بوستان ها ایجاد نمی شود.

به گفته این مقام مسئول، تسری احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستان ها و مراکز تفرجگاهی در برنامه های سالجاری این حوزه قرار دارد.


برچسب ها: شهرداری منطقه 18 تهران - معاون فنی و عمرانی - بوستان - آبیاری فضای سبز - منطقه 18 - مخازن - احداث
آخرین اخبار سرویس:

احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستان های منطقه 18 پایتخت

احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستان های منطقه 18 پایتخت