مطالب مرتبط:
مینو محرز تمام قد پشت سر بازیکن بیمار پرسپولیس ایستاد +عکس
راز پرسپولیس: چرا برای جذب یک بازیکن بیمار، این همه هیاهو و تعهد غیرمنطقی کردند؟
بازیکن جدید پرسپولیس تا اطلاع ثانوی محروم شد
بازیکن جدید پرسپولیس تا اطلاع ثانوی محروم شد
بازیکن جدید پرسپولیس تا اطلاع ثانوی محروم شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 مرداد 1404 ساعت 22:302025-08-22ورزشي

دفاع تمام قد مینو محرز از بازیکن بیمار پرسپولیس


مینو محرز متخصص بیماری های عفونی پس از معاینه سرژ اوریه گفت که هپاتیت اوریه قابل سرایت به اطرافیان نیست و منعی بابت بازی فوتبال ندارد.

- به گزارش تابناک، برخی از کانال تلگرامی نوشتند که مینو محرز متخصص بیماری های عفونی درباره بیماری هپاتیت سرژ اوریه بازیکن تازه وارد تیم فوتبال پرسپولیس نوشت: گواهی می شود هپاتیت تحت درمان دارد.

قابل سرایت به اطرافیان نیست و منعی بابت بازی فوتبال ندارد.

گفتنی است پس از اینکه مشخص شد سرژ اوریه بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس مبتلا به هپاتیت است، پرونده پزشکی او برای رسیدگی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع شد.

  این کمیته نیز برای بررسی اولیه این پرونده کادر پزشکی تیم پرسپولیس، نماینده ایفمارک و نماینده سازمان لیگ را فراخواند تا اولین جلسه رسیدگی به این پرونده برگزار شود.

طبق پیگیری ها، اولین جلسه کمیته انضباطی درباره این پرونده روز دوشنبه هفته آینده (3 شهریورماه) در فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد و در صورت اثبات تخلف کادر پزشکی باشگاه پرسپولیس، احتمال محرومیت تیم پزشکی این باشگاه نیز وجود دارد.


برچسب ها: متخصص بیماری های عفونی - تیم فوتبال پرسپولیس - پرسپولیس - بیماری های عفونی - فوتبال - سرژ اوریه - مینو محرز
آخرین اخبار سرویس:

دفاع تمام قد مینو محرز از بازیکن بیمار پرسپولیس

دفاع تمام قد مینو محرز از بازیکن بیمار پرسپولیس