مطالب مرتبط:
تخصیص 6 هزار میلیارد تومان اعتبار سفر رییس جمهور به راه آهن کرمانشاه - اسلام آباد
اختصاص بیش از 25 میلیارد تومان اعتبار به 6 روستای دیشموک
اختصاص 60 میلیارد ریال برای طرح آبرسانی جاجرم خراسان شمالی
588 میلیارد ریال تسهیلات به بهره برداران بخش کشاورزی گچساران پرداخت شد
سرمایه گذاری 1.9 میلیارد دلاری دانشگاه هاروارد در بیت کوین؛ سیگنال قوی برای بازار؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1404 ساعت 11:352025-08-18اقتصادي

15 هزار میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و تجهیز دانشگاه ها تامین شد


15000 میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی برای کمک به تخصیص طرح های تعمیرات اساسی،خرید تجهیزات و محوطه سازی وتأسیسات زیربنایی دانشگاه ها و .

- 15 هزار میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و تجهیز دانشگاه ها تامین شد معاون اداری، مالی وزارت علوم گفت: 15000 میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی برای کمک به تخصیص طرح های تعمیرات اساسی،خرید تجهیزات و محوطه سازی وتأسیسات زیربنایی دانشگاه ها و .

توزیع و فروخته شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: با عنایت به ضرورت انجام به موقع تعمیرات ساختمان ها، بهسازی تأسیسات زیربنایی و بروز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی در فصل تابستان که به دلیل تعطیلی فعالیت های آموزشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بهترین دوره زمانی جهت انجام امور تعمیراتی به حساب می آید، 15,000 میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی فروخته و منابع حاصل از فروش اوراق مذکور به حساب خزانه واریز شد.

در ادامه کار، وزارت علوم با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به توزیع و ابلاغ اعتبارات مذکور جهت تخصیص 80 درصدی طرح های تعمیرات اساسی، خرید تجهیزات و محوطه سازی و تأسیسات زیربنایی دانشگاه ها، مراکز آموزشی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری اقدام کرد.


برچسب ها: دانشگاه ها - دانشگاه - میلیارد - اوراق مالی اسلامی - وزارت علوم - تعمیرات - زیربنایی
آخرین اخبار سرویس:

15 هزار میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و تجهیز دانشگاه ها تامین شد

15 هزار میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و تجهیز دانشگاه ها تامین شد