مطالب مرتبط:
اعلام حمایت بیش از 2000 استاد حوزه علمیه قم از رهبری و مرجعیت و مردم غزه / خون و مال ترامپ قاتل و جنایتکار حلال است
خروش مردم صعده در حمایت از غزه+فیلم
اردوغان: اولویت ما رساندن کمک های بشردوستانه به مردم غزه است
تجمع بزرگ مردم پاریس در حمایت از مردم غزه + فیلم
سفر نماینده ویژه ترامپ به غزه برای دیدار با مردم محلی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 مرداد 1404 ساعت 20:052025-08-01سياسي

اعلام حمایت2000 استاد حوزه از رهبری و مرجعیت و مردم غزه


بیش از2000 نفر از مجتهدین و اساتید حوزه علمیه قم با حمایت از از مقام منیع مرجعیت و رهبری جهان اسلام و مردم مظلوم غزه، خواستار محاکمه نتانیاهو جلاد و کودک کش و ترامپ قاتل و خونریز شدند.

- قم- بیش از2000 نفر از مجتهدین و اساتید حوزه علمیه قم با حمایت از از مقام منیع مرجعیت و رهبری جهان اسلام و مردم مظلوم غزه، خواستار محاکمه نتانیاهو جلاد و کودک کش و ترامپ قاتل و خونریز شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، متن بیانیه 2 هزار نفر از مجتهدان و اساتید حوزه علمیه قم را در ادامه بخوانید: بسم الله الرحمن الرحیم وَ قَاتِلُواْ أَئِمَّهَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لَا أَیْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنتَهُونَ (توبه، 12)، ای بیدار دلان جهان! ای آزادگان عالم! ای شیفتگان حق و عدالت! جهان امروز، در بهت و حیرت، شاهد نسل کشی ددمنشانه رژیم صهیونیستی و محاصره غذایی کودکان و زنان و مردم بی دفاع غزه و همزمان با آن گستاخی های بی شرمانه و جنون آمیز رییس جمهور پریشان گوی آمریکا است.

اینک بر همه مسلمانان بیدار و آزادی خواهان با وجدان جهان واجب است که به پا خیزند و محاصره مردم مظلوم فلسطین را در هم شکنند و مردم گرسنه وتشنه و بی پناه و آواره را نجات دهند.


برچسب ها: حوزه علمیه قم - محاکمه نتانیاهو - حوزه علمیه - جهان اسلام - مردم مظلوم - اساتید - نتانیاهو
آخرین اخبار سرویس:

اعلام حمایت2000 استاد حوزه از رهبری و مرجعیت و مردم غزه

اعلام حمایت2000 استاد حوزه از رهبری و مرجعیت و مردم غزه