مطالب مرتبط:
بازگشت «قِران» به اقتصاد ایران؛ واحد پول خرد تغییر می کند
حذف 4 صفر از پول ملی تصویب شد/ واحد پول ملی تغییر می کند؟
تصویب حذف 4 صفر از پول ملی / واحد پول تغییر می کند؟
حذف 4 صفر از پول ملی تصویب شد/ واحد پول ملی تغییر می کند؟
تکلیف حذف صفر از پول ملی روشن شد/ «قِران» معادل صد ریال می شود!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مرداد 1404 ساعت 10:202025-08-04اقتصادي

واحد پول خرد به «قِران» تغییر می کند


دولت گفته بود پول از «ریال» به «تومان» و واحد خُرد پولی به «قران» تغییر کند.

مجلس رأی داد نام پول ملی «ریال» بماند، اما واحد خرد پولی به قران تایید شد.

- رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه موسوم به حذف 4 صفر از پول ملی در جلسه این کمیسیون خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، شمس الدین حسینی با اشاره به جلسه دیروز کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه اصلاح ماده 1 قانون پولی و بانکی کشور گفت:   دولت دوازدهم لایحه اصلاح ماده 1 قانون پولی و بانکی کشور را به مجلس ارائه کرده بود که با تصویب قانون جدید بانک مرکزی در سال 1402، برخی مواد قانون قبلی از جمله مواد 1، 3 و 4، نسخ شد؛ بنابراین دیگر نمی توانستیم قانون پولی و بانکی را داشته باشیم و لازم بود اثرات این تغییرات بر لایحه دولت بررسی شود.

وی ادامه داد: در لایحه دولت و مصوبه قبلی مجلس، حذف 4 صفر از پول ملی تصویب شده بود به این معنا که واحد پولی جدید معادل 10 هزار برابر واحد پولی رایج است.

کمیسیون نیز همین رویه را در لایحه دولت و مصوبه قبلی مجلس تأیید کرد؛ لذا اصلاح کمی واحد پولی حفظ شده و با حذف 4 صفر، واحد پولی جدید برابر با 10 هزار ریال فعلی می شود.


برچسب ها: قانون پولی و بانکی کشور - ایرادات شورای نگهبان - کمیسیون اقتصادی مجلس - کمیسیون اقتصادی - لایحه - قانون - شورای نگهبان
آخرین اخبار سرویس:

واحد پول خرد به «قِران» تغییر می کند

واحد پول خرد به «قِران» تغییر می کند