مطالب مرتبط:
روش صحیح خوردن چای برای سالمندان
خاموشی و ساعات قطعی برق سمنان چهارشنبه 29 مرداد 1404 + روش های اطلاع از قطعی برق سمنان
روش آشتی کردن کردن با یک دوست بعد از دعوا
برنامه و ساعات خاموشی برق استان مازندران و ساری چهارشنبه 29 مرداد 1404 + روش های اطلاع از قطعی برق مازندران
روش صحیح خوردن چای برای سالمندان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مرداد 1404 ساعت 14:002025-08-20بين الملل

روش بن گویر برای شکنجه روحی زندانیان فلسطینی


اسراییل نه تنها با حملات خود، از غزه چیزی جز یک ویرانه باقی نگذاشته بلکه حتی از نصب تصاویر غزه تخریب شده در زندان های خود برای آزار فلسطینی ها هم ابایی ندارد.

- به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ اسراییل نه تنها با حملات خود، از غزه چیزی جز یک ویرانه باقی نگذاشته بلکه حتی از نصب تصاویر غزه تخریب شده در زندان های خود برای آزار فلسطینی ها هم ابایی ندارد.

وزیر امنیت داخلی اسراییل ایتمار بن گویر که به نظرات افراطی خود در مورد غزه مشهور است، دستور داده تا مقامات اسراییلی عکس هایی از غزه مخروبه را بر دیوارهای زندان های اسراییل آویزان کنند و زندانیان را وادار کنند تا هر روز صبح این تصاویر را ببینند.

این روشی است که بن گویر برای شکنجه زندانیان فلسطینی انتخاب کرده و با شادمانی از آن یاد کرده و به آن افتخار می کند.

او با لبخندی از سر رضایت، خاطره یک زندانی فلسطینی را تعریف می کند که روزی در مقابل تصویر غزه ایستاده و به دنبال خانه خودش می گشته است.


برچسب ها: اسراییل - فلسطینی - زندان - زندانی - زندانیان - فلسطینی ها - تصاویر
آخرین اخبار سرویس:

روش بن گویر برای شکنجه روحی زندانیان فلسطینی

روش بن گویر برای شکنجه روحی زندانیان فلسطینی