مطالب مرتبط:
آیا اروپا حق فعال سازی اسنپ بک را دارد؟
آیا اروپا حق فعال سازی اسنپ بک را دارد؟
مشاور موگرینی: اسنپ بک آخرین میخ بر تابوت برجام است/ اروپا با ایران همکاری کند/ رویکرد جدید اروپا در قبال تهران به طور جدی از مسیر دیپلماسی فاصله گرفته است
ساداتیان: «تروییکای اروپایی محق نبوده و نخواهند بود که از تنها بند قطعنامه 2231 علیه ایران استفاده کنند»
جنگ جهانی آغاز شده است! | اروپا غافلگیر می شود؟ | وقت فریب نیست، وقت مقابله است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مرداد 1404 ساعت 05:502025-08-07سياسي

تروییکای اروپا حق استفاده از اسنپ بک را ندارند

تروییکای اروپا حق استفاده از اسنپ بک را ندارند

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ایران اسنپ بک را اجرا کرده است»، گفت: سه کشور اروپایی، تعهدات برجامی خود را نقض کرده اند و دیگر عضو برجام به حساب نمی آیند و اصولاً حق استفاده از سازوکار اسنپ بک را ندارند.

- وزیر خارجه ایران با بیان اینکه ایران اسنپ بک را اجرا کرده است ، گفت: سه کشور اروپایی، تعهدات برجامی خود را نقض کرده اند و دیگر عضو برجام به حساب نمی آیند و اصولاً حق استفاده از سازوکار اسنپ بک را ندارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در برنامه تهران ایران جهان شبکه تهران حاضر شد و در خصوص عملکرد یک ساله وزارت امور خارجه و آخرین مسائل سیاست خارجی ایران صحبت کرد.

عراقچی درباره قانون مجلس شورای اسلامی برای تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی و سفر معاون مدیرکل آژانس به تهران گفت: مجلس قانون بسیار مهمی را تصویب کردند و همکاری با آژانس را به تصمیمات شورای عالی امنیت ملی موکول کردند.

همکاری با آژانس از مسیر و با تصویب شورای عالی امنیت ملی صورت می گیرد.

وزیر خارجه ایران افزود: آژانس سابقه خوبی درباره ما ندارد.

قبل از جنگ، زمینه ساز قطعنامه ای در شورای حکام شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تروییکای اروپا حق استفاده از اسنپ بک را ندارند

تروییکای اروپا حق استفاده از اسنپ بک را ندارند