مطالب مرتبط:
خبر هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان ایوانکی
سه گام قدرتمند که با آن تاب آوری عاطفی تان را بالا ببرید و در برابر مشکلات زندگی مقاوم شوید
ویترین روزنامه ها/ نگاه «اعتماد» به وضعیت اسرای ایرانی جنگ تحمیلی ایران و عراق/ بررسی مشکلات بازار نان در گزارش «دنیای اقتصاد»
سه گام قدرتمند که با آن تاب آوری عاطفی تان را بالا ببرید و در برابر مشکلات زندگی مقاوم شوید
وزیر علوم: وظیفه دانشگاه کمک به حل مشکلات جامعه است/ حدود 15 ابرچالش را تعریف کرده ایم/ پروژه ای در حوزه آب را به دانشگاه تهران واگذار کرده ایم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 13:402025-08-17اقتصادي

سد معبر و ایجاد مشکلات دستفروشان برای عابران در پیاده روها


دستفروشان بخش زیادی از معابرعمومی و خیابان ها را مسدود کرده اند، معضلی که گریبانگیر شهروندان همدانی هم شده است.

- دستفروشان بخش زیادی از معابرعمومی و خیابان ها را مسدود کرده اند، معضلی که گریبانگیر شهروندان همدانی هم شده است.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما استان همدان ، بازار همدان یکی از مراکز مهم خرید شهروندان محسوب می شود، اما دستفروشان از یک سو و مغازه دارانی که بخش عمده ای از کالاهایشان را در خارج از مغازه عرضه می کنند از سوی دیگر، پیاده رو ها و حتی بخشی از خیابان را مسدود کرده اند.

  مشکل فقط به پیاده رو ها محدود نمی شود.

وقتی عابران نمی توانند از پیاده رو استفاده کنند، مجبور به پیاده روی در کنار خیابان می شوند و این امر ترافیک محلی را نیز تحت تأثیر قرار می دهد به ویژه در ساعات شلوغی بازار، وضعیت حساس تر می شود.


برچسب ها: پیاده رو - دستفروشان - پیاده - خیابان - شهروندان - همدان - خیابان ها
آخرین اخبار سرویس:

سد معبر و ایجاد مشکلات دستفروشان برای عابران در پیاده روها

سد معبر و ایجاد مشکلات دستفروشان برای عابران در پیاده روها