مطالب مرتبط:
رد پای تاریخ در کشت نخود/ دانه ای به قدمت آواز لُری در دل لرستان
آغاز برداشت دانه های روغنی گلرنگ در گلپایگان
آیین شکرگزاری برداشت گندم در مراغه
سقف برداشت وجه نقد کارت های شتابی در پایانه های شعب بانک ملی افزایش یافت
افزایش سقف برداشت کارت های شتابی در پایانه های شعب بانک ملی ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مرداد 1404 ساعت 18:152025-08-04اقتصادي

کشت 10 هزار هکتار نخود دیم در هشترود با پیش بینی برداشت 6 هزار تن


مدیر جهاد کشاورزی هشترود از کشت 10 هزار هکتار نخود دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود خشکسالی و بارش تگرگ، پیش بینی می شود امسال بیش از 6 هزار تن نخود برداشت شود.

- کشت 10 هزار هکتار نخود دیم در هشترود با پیش بینی برداشت 6 هزار تن هشترود- مدیر جهاد کشاورزی هشترود از کشت 10 هزار هکتار نخود دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود خشکسالی و بارش تگرگ، پیش بینی می شود امسال بیش از 6 هزار تن نخود برداشت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد علیزاده بعدازظهر دوشنبه گفت: با هدف طرح جهش تولید در دیم زارها در سال جاری 10 هزار هکتار نخود دیم در شهرستان هشترود کشت شده که متوسط عملکرد در هکتار 600 کیلوگرم است.

وی گفت: به رغم خشکسالی، بارش تگرگ و سرمازدگی پیش بینی می شود امسال در این شهرستان بیش از 6 هزار تن نخود برداشت شود.

علیزاده ادامه داد: به کشاورزان این شهرستان توصیه می شود در تناوب با محصول گندم دیم محصولات حبوبات از جمله نخود، عدس و محصولات دانه های روغنی از جمله گلرنگ و محصولات علوفه ای خلر، ماشک و یونجه کشت کنند و از کشت محصولات تک محصولی خارج شوند.

شهرستان هشترود 137 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که فقط 10 هزار هکتار آن به کشت نخود و مابقی به کشت انواع محصولات از جمله گندم و دانه های روغنی اختصاص می یابد.


برچسب ها: هزار - پیش بینی - هشترود - شهرستان - نخود - برداشت - هکتار
آخرین اخبار سرویس:

کشت 10 هزار هکتار نخود دیم در هشترود با پیش بینی برداشت 6 هزار تن

کشت 10 هزار هکتار نخود دیم در هشترود با پیش بینی برداشت 6 هزار تن