مطالب مرتبط:
هشدار نارنجی وزش باد و خیزش گرد و خاک در شرق کشور
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
واکنش کیهان دربرابر اقدام ترامپ: تنگه هرمز را ببندیم!
واکنش کیهان دربرابر اقدام ترامپ: تنگه هرمز را ببندید!
تصادف دو کشتی کانتینربر در آب های خلیج فارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مرداد 1404 ساعت 08:252025-08-10اجتماعي

وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و خلیج فارس، 19 مرداد


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: صبح تا ظهر امروز وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس پیش بینی و سبب تلاطم دریا خواهد شد.

- وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و خلیج فارس، 19 مرداد کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: صبح تا ظهر امروز وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس پیش بینی و سبب تلاطم دریا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، مجتبی حمزه نژاد، گفت: ظهر امروز پدیده غالب مناطق دریایی استان وزش باد های جنوب شرقی خواهد بود و در بعدازظهر و اوایل شب، ناپایداری جوی به ویژه در ارتفاعات استان پیش بینی می شود.

او افزود: بروز گرد و غبار موقتی در قشم، سواحل خمیر و لنگه محتمل خواهد بود و در بعدازظهر و شب نیز در ارتفاعات استان به ویژه بشاگرد، حاجی آباد و بستک، محدوده تنگه هرمز و برخی سواحل رشد ابر ، رگبار باران و رعد و برق گاه تگرگ، تندباد لحظه ای، سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی و تقویت نقطه ای بارش ها پیش بینی می شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: در مناطقی که شرایط بارشی فراهم نباشد، بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست و توصیه می شود از قرارگیری در مجاورت و بستر رودخانه های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - تنگه هرمز - جنوب شرقی - خلیج فارس - وزش باد - اداره کل هواشناسی - هرمز
آخرین اخبار سرویس:

وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و خلیج فارس، 19 مرداد

وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و خلیج فارس، 19 مرداد