مطالب مرتبط:
درآمد خوزستان را به جای تهران در دانشگاه های استان هزینه کنید
هشدار مهم کالابرگی به یارانه بگیران | فروش کالاهای تاریخ گذشته و دریافت پول نقد به جای کالا در طرح کالابرگ
برخورد وحشتناک سمند و زانتیا 2 کشته بر جای گذاشت
به جای حمایت مستقیم از بورس باید محیط کلان اقتصادی را بهبود بخشید
تحلیل: توافق صلح به جای آتش بس، دقیقاً به نفع پوتین تمام می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 12:452025-08-17سياسي

طنین یاد و نام شهدا در جای جای شهرستان تکاب پیچید


مردم قدر شناس تکاب با حضور در محله های مختلف شهر با برگزاری یادواره محله محور یاد و نام شهدای محلات را گرامی می دارند.

- مردم قدر شناس تکاب با حضور در محله های مختلف شهر با برگزاری یادواره محله محور یاد و نام شهدای محلات را گرامی می دارند.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛سرهنگ صیاد کرامتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تکاب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا به لطف خون سرخ این عزیزان در تکاب به گونه ای تبیین شده که هر شب شاهد درخشش نام و یاد شهدا در محلات مختلف شهرستان هستیم.

سرهنگ کرامتی افزود: این برنامه مقدمه ای است برای برگزاری اجلاسیه نهایی شهدای شهرستان که در آینده برگزار خواهد شد.

یوسف مؤمنی فرزند شهید حسین مؤمنی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: شهید حسین مؤمنی در سال 1361 بدست گروهک تروریستی دموکرات در منطقه تکاب به فیض شهادت نائل شد.

وی گفت: شهید مؤمنی عاشق امام حسین (ع) و پیرو راه امام و ولایت بودند و ما را توصیه به پیروی از ولایت و پشتیبانی از نظام و انقلاب می کردند.

علی فلاح مدیر هیئت محبان الزهرا (س) بانی برگزاری این یادواره ها نیز گفت: تا کنون و طی سال جاری 49 یادواره محله محور برگزار شده است.


برچسب ها: خبرگزاری صدا و سیما - برگزاری - برگزار - صدا و سیما - شهدا - خبرگزاری - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

طنین یاد و نام شهدا در جای جای شهرستان تکاب پیچید

طنین یاد و نام شهدا در جای جای شهرستان تکاب پیچید