مطالب مرتبط:
گرسنگی و نسل کشی در غزه؛ از همدستی غرب تا سکوت و ذلت اعراب
اگر در مجلس نهم بودم قطعا با برجام مخالفت می کردم | با سی اف تی و پالرمو مخالفت کردم چون اینها را استعماری می دانم
استقلال و سپاهان به نتیجه تساوی رضایت دادند
سعید مهری استقلالی شدن روی میز مذاکره / کاملاً در لیست ساپینتو اما با رضایت نامه 30 میلیاردی / آیا مهری راهی آزادی می شود؟
امام جمعه بغداد: دخالت آمریکا در امور عراق مردود است / آنچه در غزه می گذرد نسل کشی سازمان یافته و طرحی استعماری به رهبری آمریکا و اسراییل است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 مرداد 1404 ساعت 20:552025-07-27بين الملل

«محو استعماری» فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه شده غرب


سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس نوشت: «محو استعماری» فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه شدهٔ برخی سیاستمداران و تصمیم گیران بی اخلاق آمریکایی/غربی در حال وقوع است.

- محو استعماری فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه شده غرب سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس نوشت: محو استعماری فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه شدهٔ برخی سیاستمداران و تصمیم گیران بی اخلاق آمریکایی/غربی در حال وقوع است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و نقش آمریکا و برخی دیگر از دولت های غربی در نسل کشی، نوشت: محو استعماری فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه شدهٔ برخی سیاستمداران و تصمیم گیران بی اخلاق آمریکایی/غربی در حال وقوع است.

چنین دولت های غربی، قطب نمای اخلاقی خود را از دست داده اند (علیرغم اعتراضات ملت هایشان نسبت به جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی) و به همین دلیل است که این گونه مطیعِ اسراییلِ شده و می توانند به سادگی تجاوزات آشکار آن را حمایت کرده و نسل کشی آن را توجیه نمایند.


برچسب ها: سخنگوی وزارت امور خارجه - وزارت امور خارجه - نهادینه - سخنگوی وزارت - سیاستمداران - فلسطین - امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

«محو استعماری» فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه شده غرب

«محو استعماری» فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه شده غرب