مطالب مرتبط:
تکریم پیرغلامان اهل بیت(ع) در جنوب پایتخت
آیین تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی بوشهری
آیین تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی بوشهری
28 صفر داغی عمیق بر دل مردم ولایی و عاشق اهل بیت(ع) لرستان
نصف جهان در سوگ پیامبر اعظم(ص) و کریم اهل بیت(ع)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 مرداد 1404 ساعت 20:102025-08-22سياسي

پیرغلامان و خادمان اهل بیت (ع) در گناوه تجلیل شدند


همزمان با سالروز رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، مراسم عزاداری 28 صفر همراه با تجلیل از پیرغلامان و خادمان اهل بیت (ع) در حسینیه حضرت زینب (س) کوی عبدامام گناوه برگزار شد.

- گناوه-همزمان با سالروز رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، مراسم عزاداری 28 صفر همراه با تجلیل از پیرغلامان و خادمان اهل بیت (ع) در حسینیه حضرت زینب (س) کوی عبدامام گناوه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید عبدالهادی رکنی حسینی عصر جمعه در این آیین معنوی با تسلیت ایام 28 صفر، رحلت پیامبر اعظم (ص) را مصیبتی بزرگ برای امت اسلامی دانست و افزود: پیامبر اکرم (ص) همواره بر حفظ دین، ولایت و پیروی از اهل بیت (ع) تأکید داشتند و وصیت ایشان به امت اسلامی، تمسک به قرآن و عترت بود.

وی با اشاره به نقش مهم شاعران و مداحان در زنده نگه داشتن یاد و نام عاشورا و کربلا گفت: شاعران و مداحان با هنر و کلام خود توانسته اند در طول تاریخ، پیام قیام امام حسین (ع) را به نسل های مختلف منتقل کنند و فرهنگ عاشورا را زنده نگاه دارند.

امام جمعه گناوه ادامه داد: قدردانی از پیشکسوتان و خادمان اهل بیت (ع) در حقیقت پاسداشت خدمت صادقانه آنان به مجالس اهل بیت (ع) است؛ خدمتی که ریشه در عشق و اخلاص دارد و ماندگار خواهد بود.


برچسب ها: شهادت امام حسن مجتبی - رحلت پیامبر - پیرغلامان - امام حسن مجتبی - اهل بیت - شهادت امام حسن - مراسم عزاداری
آخرین اخبار سرویس:

پیرغلامان و خادمان اهل بیت (ع) در گناوه تجلیل شدند

پیرغلامان و خادمان اهل بیت (ع) در گناوه تجلیل شدند