| سه شنبه، 28 مرداد 1404 ساعت 10:002025-08-19سياسي
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه امروز سازمان پدافند غیرعامل باید برای کم کاری های خود در حوزه های سایبری پاسخگو باشد، - عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم گفت: در کشور ما مسائل امنیتی به قدری ول و رهاست که دشمن می تواند از هر ابزاری برای جمع آوری اطلاعات استفاده کند.
اینکه برخی از مسئولین سعی دارند زمینه های نفوذ را به اینترنت و فضای مجازی تقلیل دهند، اشتباه است.
محمدحسن آصفری در گفت وگو با خبرنگار جماران، با اشاره به صحبت اخیر لاریجانی مبنی بر جدی بودن مسأله نفوذ در کشور، اظهار کرد: ما از اول انقلاب درگیر این مسأله بوده ایم و شهادت رییس جمهور و نخست وزیر، شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از یارانش و حتی اتفاقات رخ داده برای آقای منتظری، قائم مقام رهبری، همه از صدماتی بود که توسط جریان نفوذ به کشور ما وارد شد و در جنگ های تحمیلی 8 ساله و 12 روزه نیز این جریان به عنوان ستون پنجم دشمن عمل کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز جریان نفوذ در پی افزایش نارضایتی ها در داخل ایران است، افزود: حوزه عمل جریان نفوذ تنها به بخش های نظامی محدود نیست، بلکه در بخش های علمی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی نیز وارد می شود تا از پیشرفت کشور ممانعت کند.
برچسب ها: سازمان پدافند غیرعامل -
کمیسیون امنیت ملی -
عضو کمیسیون امنیت -
پدافند غیرعامل -
کمیسیون امنیت -
سازمان پدافند -
مجلس یازدهم |
آخرین اخبار سرویس:
|
آصفری، نماینده سابق مجلس: جریان نفوذ در پی افزایش نارضایتی ها در داخل ایران است/ سازمان پدافند غیرعامل باید برای کم کاری های خود در حوزه های سایبری پاسخگو باشد/ فیلترینگ جیب کاسبان فیلترینگ را پر کرده و نارضایتی مردم را افزایش داده است
آصفری، نماینده سابق مجلس: جریان نفوذ در پی افزایش نارضایتی ها در داخل ایران است/ سازمان پدافند غیرعامل باید برای کم کاری های خود در حوزه های سایبری پاسخگو باشد/ فیلترینگ جیب کاسبان فیلترینگ را پر کرده و نارضایتی مردم را افزایش داده است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.