مطالب مرتبط:
عکس به جا مانده از راهپیمایی جاماندگان اربعین
برپایی موکب خدمت رسانی بیمه البرز در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی
عکس وایرال شده از راهپیمایی جاماندگان اربعین
برپایی موکب خدمت رسانی بیمه البرز در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی
یادداشت | نقش زن در راهپیمایی اربعین؛ بازخوانی الگوی زینب سلام الله علیها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 08:552025-08-17سياسي

راهپیمایی اربعین در لندن


هزاران نفر از قشر های مختلف مردم از ملیت های گوناگون در پایتخت انگلیس با برپایی راهپیمایی اربعین حسینی با آرمان های والای حضرت سید الشهداء (ع) تجدید پیمان کردند.

- شهروند ایرانی دیگری که در راهپیمایی با پلاکارد پیام امام حسین (ع) حاضر شده می گوید: مهمترین پیام ایشان ازادی بود و زیر بارحرف زور نرفتند.

او می افزاید: امام حسین (ع) با ضلم مقابله کرد نه معامله، و امروز مردم فلسطین و غزه مظلومانی اند که حسین نامی را می خواستند که به دفاع از آنان بپردازد و پیروان امام حسین (ع) به مدد آنان شتافتند.

این شهروند ایرانی مقیم انگلیس می گوید پیام امام حسین (ع) پس از 1400 سال همچنان انسان را به معنای واقعی زنده می سازد.

  جلوه های زیبای همدی قشر های مختلف مردم از ملیت های گوناگون در سایه سار بیرق پر افتخار حسینی در این راهپیمایی نمایان شد.

یک شهروند مسلمان مقیم انگلیس می گوید: از خود گذشتگی برای احیای دین، برای عدالت این ها میراث امام حسینند.

شماری از حاضران در این راهپیمایی با شیوه های مختلف پیامی برای تکریم مقاومت در برابر ظلم و بی عدالتی به نمایش گذاشتند.

نکته قابل تامل اینکه راهپیمایی اربعین حسینی، بزرگترین اجتماع مذهبی جهان در رسانه های غربی نا مریی بود.


برچسب ها: راهپیمایی - امام حسین - راهپیمایی اربعین - حسین - شهروند ایرانی - راهپیمایی اربعین حسینی - شهروند
آخرین اخبار سرویس:

راهپیمایی اربعین در لندن

راهپیمایی اربعین در لندن