مطالب مرتبط:
لغو سفر پاراجودو به مصر بخاطر دیر اقدام کردن ویزا
لغو سفر پاراجودو به مصر بخاطر دیر اقدام کردن ویزا
بار لغو بی دلیل سفر مسافران بر دوش رانندگان تاکسی های اینترنتی
درگیری نیروهای قسد و ارتش دولت موقت سوریه در دیر الزور
فدریکو کیه زا: لیورپول نشان داد چرا قهرمان است؛ انتظار یک ساله برای گلزنی؟ دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مرداد 1404 ساعت 15:352025-08-16ورزشي

لغو سفر پاراجودو به مصر با اقدام دیر برای ویزا


رقابت های گرندپری پاراجودو از فردا یکشنبه 26 مرداد در مصر آغاز می شود و جودوکاران ایران به دلیل عدم دریافت ویزا از سفارت مصر این تورنمنت را از دست دادند.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مسابقات گرندپری پاراجودو از فردا یکشنبه 26 مرداد در مصر آغاز می شود و قرار بود جودوکار ایران با هدایت محمدرضا حاج یوسف زاده در این مسابقات شرکت کنند که به دلیل عدم دریافت ویزا، این رقابت ها را از دست دادند.

  محمدرضا مظلومی رییس فدراسیون نابینایان و کم بینایان در این خصوص گفت:، چون برای دریافت ویزا دیر اقدام کردیم سفارت مصر به ما ویزا نداد.

  تیم پاراجودو متشکل از نوید فرخ زاده، موسی غلامی، علی نوایی و مهدی برچلو در حالی این تورنمنت را که رنکینگ جهانی داشت از دست دادند که علیرضا امینی رییس انجمن پاراجودو ماه گذشته طی مصاحبه ای به ایسنا از اعزام این چهار ورزشکار به مصر خبر داده بود و تاکید داشت که کلاس بندی این 4 جودوکار از سوی پزشکی داخلی مورد تایید قرار گرفته و کمیسیون پزشکی نیز آنها را تایید کرده و مدارکشان را برای شرکت در مسابقات بارگذاری کردیم و مشکلی برای شرکت در مسابقات ندارند.


برچسب ها: پاراجودو - دریافت ویزا - ویزا - فدراسیون نابینایان - مسابقات - جودوکار - محمدرضا
آخرین اخبار سرویس:

لغو سفر پاراجودو به مصر با اقدام دیر برای ویزا

لغو سفر پاراجودو به مصر با اقدام دیر برای ویزا