مطالب مرتبط:
مدودف: چندین کشور آماده تامین سلاح هسته ای برای ایران هستند
بازگشت 43 درصد حجاج به کشور
رییس جمهور سابق روسیه مدعی شد: اعلام آمادگی چند کشور برای تامین بمب هسته ای ایران!
رییس جمهور سابق روسیه: چندین کشور برای تامین بمب هسته ای ایران آماده اند
42 درصد حجاج ایرانی به کشور بازگشتند (یکم تیر 1404)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1404 ساعت 13:552025-06-23اقتصادي

تامین 10 درصد نیاز کشور به روغن در دزفول


مدیر جهاد کشاورزی دزفول با اشاره به تولید روزانه 500 تن روغن توسط 2 کارخانه، 10 درصد نیاز کشور به روغن را تامین می کند.

- مدیر جهاد کشاورزی دزفول با اشاره به تولید روزانه 500 تن روغن توسط 2 کارخانه، 10 درصد نیاز کشور به روغن را تامین می کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، بهروز قمرزاده بیان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی دزفول به عنوان نماینده سازمان جهاد کشاورزی نظارت بر تولید و توزیع اقلام ضروری را برعهده دارد که در این راستا، 9 گروه روستایی و چند گروه شهری بر فروشگاه ها، عمده فروشی ها، برنج کوبی ها و کشتارگاه ها نظارت می کنند.

وی افزود: کارخانه های تولید روغن دزفول 10 درصد روغن موردنیاز کشور را تولید و به شهر ها و استان های متقاضی ارسال می کنند.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه نظارت بر نحوه حمل روغن به سایر نقاط کشور در حال انجام است، گفت: میزان تقاضای روغن به علت خرید هیجانی شهروندان افزایش یافته است ولی مردم باید بدانند هیچ مشکلی در تامین روغن وجود ندارد و روزانه روغن موردنیاز در دسترس قرار می گیرد.

قمرزاده با بیان اینکه نیازی به انبارکردن اقلام ضروری خانوار نیست، خاطرنشان کرد: ذخیره ماده خام تولید روغن در دزفول فراهم بوده و تولید به صورت مستمر در حال انجام است.


برچسب ها: جهاد کشاورزی - روغن - کشاورزی - دزفول - تولید - تولید روزانه - کارخانه
آخرین اخبار سرویس:

تامین 10 درصد نیاز کشور به روغن در دزفول

تامین 10 درصد نیاز کشور به روغن در دزفول