مطالب مرتبط:
سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان: داوران نمی خواستند ایران قهرمان شود
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران با شکست برزیل قهرمان جهان شد
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران با شکست برزیل قهرمان جهان شد
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران با شکست برزیل قهرمان جهان شد رسانه7 | اخبار ورزشی
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1404 ساعت 18:552025-06-28ورزشي

سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران: داوران نمی خواستند ایران قهرمان شود


سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران، مهدی صانعی، ضمن تمجید از عملکرد شاگردانش در فینال نفس گیر مقابل برزیل، تاکید کرد که با وجود تلاش داوران برای ممانعت از قهرمانی ایران، - سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران: داوران نمی خواستند ایران قهرمان شود سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران، مهدی صانعی، ضمن تمجید از عملکرد شاگردانش در فینال نفس گیر مقابل برزیل، تاکید کرد که با وجود تلاش داوران برای ممانعت از قهرمانی ایران، غیرت و اراده ملی پوشان باعث پیروزی و کسب عنوان قهرمانی جهان شد.

سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان گفت: در دیدار نهایی رقابت های قهرمانی جهان، عملکرد داوران به گونه ای بود که نمی خواستند ایران قهرمان شود اما ملی پوشان کشورمان با جنگندگی مانع از آن شدند.

به گزارش فارس، مهدی صانعی که تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران را برای چهارمین بار قهرمان جهان کرد، با اشاره به دیدار فینال مسابقات که شامگاه جمعه (6 تیر) برابر برزیل برگزار شد، گفت: برزیل مهد فوتبال جهان  است و دوره گذشته هم میزبان همین رقابت های قهرمانی جهان بود.

وی افزود: طبیعی بود که این تیم برای قهرمانی آمده بود کمااینکه مانند ایران تمام دیدارهای خود پیش از فینال را با برد تمام کرده بود.


برچسب ها: تیم ملی فوتسال ناشنوایان - سرمربی تیم ملی فوتسال - فوتسال ناشنوایان - تیم ملی فوتسال - سرمربی تیم ملی - ناشنوایان - ایران
آخرین اخبار سرویس:

سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران: داوران نمی خواستند ایران قهرمان شود

سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران: داوران نمی خواستند ایران قهرمان شود