مطالب مرتبط:
تصاویر دیدنی از رقابت های جام باشگاه های جهان 2025
تصاویر دیدنی از رقابت های فوتبال جام باشگاه های جهان 2025
ساعت کاری میادین میوه، به روال قبل بازگشت
ساعت کاری میادین میوه، به روال قبل بازگشت
صعود رئال و الهلال در جام جهانی باشگاه ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1404 ساعت 19:402025-06-28ورزشي

بازگشت دمبله به میادین؛ آماده تقابل با مسی در جام باشگاه های جهان


عثمان دمبله، ستاره فرانسوی پاری سن ژرمن، پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت، آماده حضور در دیدار حساس یک هشتم نهایی جام باشگاه های جهان مقابل اینتر میامی است.

- بازگشت دمبله به میادین؛ آماده تقابل با مسی در جام باشگاه های جهان عثمان دمبله، ستاره فرانسوی پاری سن ژرمن، پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت، آماده حضور در دیدار حساس یک هشتم نهایی جام باشگاه های جهان مقابل اینتر میامی است.

این بازگشت می تواند نویدبخش تقابل هیجان انگیز او با هم تیمی سابقش، لیونل مسی، باشد.

مهاجم فرانسوی پاری سن ژرمن پس از پشت سرگذاشتن دوران مصدومیت آماده بازی با اینترمیامی در یک هشتم نهایی جام جهانی باشگاه‍ا شده است.

به گزارش ایرنا، تیم های فوتبال پاری سن ژرمن و اینترمیامی فرداشب (یکشنبه) در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی باشگاه ها به مصاف هم می روند.

خبر خوب برای لوییز انریکه و هوداران پی اس جی، بازگشت عثمان دمبله به ترکیب این تیم است.

او سه بازی اول تیمش را به دلیل مصدومیت از دست داده بود و حالا نامزد توپ طلا آماده است تا دوباره شروع کند.

دمبله پس از مصدومیت در فیفادی و بازی های تیم ملی فرانسه، تا جمعه گذشته به تنهایی تمرین کرد و سه بازی گروهی را از دست داد.


برچسب ها: جام باشگاه های جهان - یک هشتم نهایی - باشگاه ها - باشگاه های - باشگاه - پاری سن ژرمن - یک هشتم
آخرین اخبار سرویس:

بازگشت دمبله به میادین؛ آماده تقابل با مسی در جام باشگاه های جهان

بازگشت دمبله به میادین؛ آماده تقابل با مسی در جام باشگاه های جهان