مطالب مرتبط:
خطیب جمعه سنندج: رژیم صهیونی رویِ همه جنایات ها را سفید کرد
چهره واقعی رژیم صهیونی با حمله به ایران اسلامی آشکار شد
درخواست رسمی ایران از یونیسف برای پیگیری جنایات رژیم صهیونی
الحوثی: تکیه بر آمریکا نتیجه ای جز گمراهی و نابودی امت اسلامی ندارد
واکنش خطیب به نفوذ اطلاعاتی جمهوری اسلامی در عمق رژیم صهیونیستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 تیر 1404 ساعت 17:152025-07-18بين الملل

متحد نبودن امت اسلامی عامل گسترش دامنه جنایات رژیم جعلی صهیونی


چشم طمع استکبار جهانی و نوچه صهیونی آن در منطقه خاورمیانه به منابع خدادادی است و با ایجاد بحران و آشوب می خواهد این منابع را در اختیار خود گیرد.

- امام جمعه موقت سنندج: چشم طمع استکبار جهانی و نوچه صهیونی آن در منطقه خاورمیانه به منابع خدادادی است و با ایجاد بحران و آشوب می خواهد این منابع را در اختیار خود گیرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، ماموستا معروف خالدی در خطبه های نماز جمعه امروز با اشاره به تجاوز رژیم صهنویستی به سوریه، همه کشور های اسلامی را هدف این رژیم دانست و افزود: کشور های مسلمان باید با اقدام عملی مقابل زیاده خواهی آمریکا و اسرییل غاصب بایستندوی با اشاره به اتحاد مردم کشورمان در دفاع مقدس 12 روزه تاکید کرد: این اتحاد در کنار توکل به خدا و استقامت رمز پیروزی ملت بزرگ ایران شد.

امام جمعه موقت سنندج تاکید کرد: اسراییل مصداق خانه عنکبوت و محکوم به نابودی است و با جنایات خود در کشور های مختلف، روی تمام جنایتکاران تاریخ را سفید کرده است.

ماموستا خالدی در ادامه با اشاره به سالروز تاسیس شورای نگهبان گفت: حفاظت و صیانت از آرای مردمی مهمترین رسالتی است که این نهاد تاکنون به خوبی از عهده آن برآمده استوی با اشاره به هفته بهزیستی از خدمات این سازمان به جامعه هدف تحت پوشش قددرانی کرد.


برچسب ها: منطقه خاورمیانه - استکبار جهانی - منابع - خاورمیانه - امام جمعه - خطبه های نماز جمعه - استکبار
آخرین اخبار سرویس:

متحد نبودن امت اسلامی عامل گسترش دامنه جنایات رژیم جعلی صهیونی

متحد نبودن امت اسلامی عامل گسترش دامنه جنایات رژیم جعلی صهیونی