مطالب مرتبط:
هزینه سفرهای اربعین نسبت به سال گذشته چقدر افزایش یافته است؟
افزایش 159 درصدی قیمت لوبیاچیتی!
ضرورت افزایش همکاری های ارتباطی ایران و عراق در ایام اربعین حسینی
ضرورت افزایش همکاری های ارتباطی ایران و عراق در ایام اربعین حسینی
ضرورت افزایش همکاری های ارتباطی ایران و عراق در ایام اربعین حسینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1404 ساعت 20:252025-07-17اقتصادي

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار های اربعین


معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی از افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار های مسافربری در اربعین حسینی سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

- معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی از افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار های مسافربری در اربعین حسینی سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، انوشیروان محسنی بندپی در نشست انجمن های صنفی گردشگری استان خوزستان در اهواز اظهار کرد: هماهنگی های لازم با راه آهن انجام شده تا خطوط تهران-خرمشهر، مشهد-خرمشهر، تهران-کرمانشاه و دیگر مبادی مرزی با حداکثر ظرفیت به زائران خدمات رسانی کنند.

وی افزود: معاونت گردشگری امسال در ستاد اربعین مرکزی در سطح کشور به عنوان نماینده وزارت میراث فرهنگی معرفی شده است که همین مساله نیز مسئولیت آن را دوچندان خواهد کرد.

دعوت از بوم گردی ها و اقامتگاه ها برای مشارکت در اربعین معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت: از افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار های مسافربری در اربعین حسینی سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

از فعالان حوزه اقامت و بوم گردی درخواست کرد همانند دفاع مقدس 12 روزه که بسیاری اقامتگاه های خود را در اختیار مردم قرار دادند، اقامتگاه ها و بوم گردی نیز پذیرای زائران حسینی به عنوان مهمان باشند.


برچسب ها: وزارت میراث فرهنگی - میراث فرهنگی - معاون گردشگری - گردشگری - اربعین - فرهنگی - اربعین حسینی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار های اربعین

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار های اربعین