مطالب مرتبط:
خبر خوب وزیر اقتصاد برای بازار بورس
خبر خوب وزیر اقتصاد برای بازار بورس
وزیر اقتصاد: صندوق بیمه جبران خسارت تشکیل می شود
بازدید وزیر اقتصاد از گمرک تهران
خبر خوش وزیر اقتصاد برای آسیب دیدگان جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 تیر 1404 ساعت 19:002025-06-29اقتصادي

دامنه باز معاملات، مورد تأیید وزیر اقتصاد و سازمان بورس نیست


از روزهای ابتدایی، رصد و برنامه ریزی دقیقی برای مدیریت بازار در شرایط بحرانی انجام شد و تا کنون نیز برخی بانک ها واریزی هایی به صندوق های تثبیت و توسعه داشته اند.

- معاون نظارت بر بورس ها گفت: از روزهای ابتدایی، رصد و برنامه ریزی دقیقی برای مدیریت بازار در شرایط بحرانی انجام شد و تا کنون نیز برخی بانک ها واریزی هایی به صندوق های تثبیت و توسعه داشته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حمید یاری، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تصمیم های اخیر در خصوص تعطیلی بازار سرمایه و نحوه بازگشایی آن گفت: از روزهای ابتدایی، رصد و برنامه ریزی دقیقی برای مدیریت بازار در شرایط بحرانی انجام شد و در حال حاضر نیز برخی بانک ها واریزی هایی به صندوق های تثبیت و توسعه داشته اند.

صیانت از سرمایه گذاران اولویت دارد، نه الزاماً حفظ نقدشوندگی یاری درباره تصمیم های اخیر سازمان در قبال تحولات بازار سرمایه افزود: واقعیت این است که از همان روزهای نخست بروز شوک، رصد بازار را آغاز کردیم و با کمک فعالان بازار به این نتیجه رسیدیم که در گام اول، صیانت از سرمایه گذاران اولویت دارد، نه الزاماً حفظ نقدشوندگی.


برچسب ها: شرایط بحرانی - برنامه ریزی - سازمان بورس و اوراق بهادار - سیمای جمهوری اسلامی ایران - معاون نظارت - سازمان بورس - بازار
آخرین اخبار سرویس:

دامنه باز معاملات، مورد تأیید وزیر اقتصاد و سازمان بورس نیست

دامنه باز معاملات، مورد تأیید وزیر اقتصاد و سازمان بورس نیست