مطالب مرتبط:
عکس/ تعرض به حریم برج آزادی به عنوان اثر ملی تهران
راهپیمایی اربعین نمایش وحدت مسلمانان و آزادی خواهان جهان است
شهردار تهران شمایل برج آزادی را تغییر داد
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین: جهان سکوت شرم آور خود درخصوص جنایات صهیونیست ها را بشکند
همایش ملی «مقاومت در جهان معاصر» در قم برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 تیر 1404 ساعت 10:002025-07-20فرهنگي

نمایش «گل ها و نمادهای ملی جهان» بر برج آزادی


رویداد نمایش برج نگاره «گل ها و نمادهای ملی جهان» برای ترویج صلح و احترام به فرهنگ های مختلف، با همکاری چند دستگاه فرهنگی کشور اجرا شد.

- به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی تابناک، رویداد نمایش برج نگاره گل ها و نمادهای ملی جهان با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت امور خارجه، بنیاد رودکی و مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی برگزار شد و روایتی بصری از گل ها و نمادهای ملی کشورهای جهان روی این برج به اجرا درآمد.

این رویداد با حضور امیر حسین غریب نژاد معاون همکاری های فرهنگی و سمن ها مرکز دیپلماسی عمومی و سخنگویی وزارت امور خارجه همراه بود و انگیزه اصلی از اجرای آن، رساندن پیام صلح به جهان، همزیستی و احترام به تنوع فرهنگ ها عنوان شد.

  به گفته دست اندرکاران رویداد مورد اشاره، این برج نگاره زبان مشترک تمام ملت ها را با هنر یادآوری کرد.


برچسب ها: فرهنگ - وزارت امور خارجه - فرهنگی - رویداد - جهان - امور خارجه - گل ها
آخرین اخبار سرویس:

نمایش «گل ها و نمادهای ملی جهان» بر برج آزادی

نمایش «گل ها و نمادهای ملی جهان» بر برج آزادی