مطالب مرتبط:
سردار کارگر: تمام مردم ایران در پیروزی دفاع مقدس 12 روزه سهیم اند/ دشمن وارد فاز روایت سازی شده است
فرماندهی رهبری، اتحاد ملت و پشتیبانی نیرو های مسلح عناصر بازدارنده دشمن
تسلیت نمایندگان مردم شریف کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت شهید علی رضایی
کمبود قطعات یدکی در نمایندگی ها/ خودرو ها زمین گیر شدن
فراتر از عملیات و حتی فراتر از انسجام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 تیر 1404 ساعت 12:252025-07-18سياسي

انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین گیر کرده است


سردار اهوازیان در سی امین یادواره شهدای دودانگه ساری با اشاره به عناصر سه گانه فرماندهی رهبری، اتحاد مردم و پشتیبانی از نیروهای مسلح، این مؤلفه ها را عامل ناتوانی رژیم صهیونیستی در برابر ملت ایران دانست.

- انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین گیر کرده است سردار اهوازیان در سی امین یادواره شهدای دودانگه ساری با اشاره به عناصر سه گانه فرماندهی رهبری، اتحاد مردم و پشتیبانی از نیروهای مسلح، این مؤلفه ها را عامل ناتوانی رژیم صهیونیستی در برابر ملت ایران دانست.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  سی امین یادواره شهدای دودانگه ساری با محوریت شهید هسته ای باکویی و شهید میهمان خوشنام مرکز بخش، با حضور سردار اهوازیان، همرزم شهید سلیمانی برگزار شد.

سردار اهوازیان در این مراسم، فرماندهی مدبرانه رهبر انقلاب اسلامی، اتحاد و همدلی ملت و اقتدار عملیاتی نیروهای مسلح را سه رکن اصلی بازدارندگی کشور در برابر تهدیدات دشمنان دانست و گفت: تا زمانی که متحد و همدل با فرماندهی رهبر مسلمین جهان به حمایت از نیروهای مسلح بپردازیم، دشمن توان آسیب زنی نخواهد داشت.

وی افزود: دشمنان تا دندان مسلح، در برابر شکل گیری اتحاد ملت ایران شامل اقشار گوناگون از اصلاح طلب و اصول گرا تا بانوان بدحجاب و مؤمن که عاشقانه در صحنه حمایت از کشور حا


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - اطاعت از رهبری - فرماندهی - دودانگه - یادواره - سردار - رهبر
آخرین اخبار سرویس:

انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین گیر کرده است

انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین گیر کرده است