مطالب مرتبط:
آذربایجان غربی سراسر غرق در عزای سیدالشهدا؛ نوای «یا حسین» طنین انداز شد
خبر فوری؛ آیا ادارات استان آذربایجان غربی دوشنبه 16 تیر 1404 تعطیل شد؟/ جزییات تعطیلی ادارات ارومیه شانزدهم تیر 1404
برنامه قطعی برق آذربایجان غربی دوشنبه 16 تیر 1404 + ساعات خاموشی برق ارومیه دوشنبه 16 تیر 1404
چه مناطقی از آذربایجان غربی دوشنبه 16 تیر 1404 برق ندارند؟ + جدول قطعی برق استان آذربایجان غربی دوشنبه 16 تیر 1404 منتشر شد
پویش «قهرمان ایران»؛ تجدید بیعت ورزشکاران آذربایجان غربی با رهبر معظم انقلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 تیر 1404 ساعت 11:352025-07-07اقتصادي

فعالیت های کشاورزی آذربایجان غربی باید منتج به صادرات شود

فعالیت های کشاورزی آذربایجان غربی باید منتج به صادرات شود

فعالیت های کشاورزی در آذربایجان غربی باید منتج به صادرات و توسعه فعالیت های تجاری در این زمینه شود - ارومیه- معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: فعالیت های کشاورزی در آذربایجان غربی باید منتج به صادرات و توسعه فعالیت های تجاری در این زمینه شود به گزارش خبرنگار مهر ، اکبر فتحی پیش از ظهر دوشنبه در دیدار با استاندار آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه در گزارش استاندار آذربایجان غربی مرتبط با حوزه کشاورزی، مصرف بهینه آب و شیوه های آن بیشتر مورد توجه قرار گرفته بود، گفت: در این گزارش نه تنها قطع فعالیت های کشاورزی در جلسه کارگروه ملی بیان نشد بلکه امنیت غذایی و آبی کاملاً در کنار هم مطرح شده بود؛ به همین علت تمامی پیشنهادات وی و کلیات پذیرفته و مصوب شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه خودکفایی در محصولات خاص همواره مورد توجه است، ادامه داد: فعالیت های کشاورزی در آذربایجان غربی باید منتج به صادرات و توسعه فعالیت های تجاری در این زمینه شود.

وی با بیان اینکه فرصت های ویژه ای در این استان برای فعالیت های کشاورزی و اقتصادی مرتبط وجود دارد، گفت: فعالیت های تولید کنندگان در این زمینه نباید منحصر و محدود به تأمین نیازهای استان باشد چرا که این استان دارای ظرفیت بیش از این است و می تواند به سایر استان های همجوار هم خدمات ارائه کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت های کشاورزی آذربایجان غربی باید منتج به صادرات شود

فعالیت های کشاورزی آذربایجان غربی باید منتج به صادرات شود