مطالب مرتبط:
پایان کار کلاهبردار فعال در فضای مجازی در ملکان
کلاهبردار خرید طلاهای فضای مجازی در شهرکرد دستگیر شد
کلاس های ترم تابستان دانشگاه آزاد اسلامی مجازی می شود 
طرح | نکته کلیدی برای حفاظت از کودکان در فضای مجازی
مصاحبه احسان علیخانی با «جومونگ» بمب فضای مجازی شد + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 18:202025-06-01حوادث

پایان کار کلاهبردار 100میلیاردی مجازی در ملکان


فرمانده انتظامی شهرستان ملکان از شناسایی و دستگیری فردی که با ثبت آگهی در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی بیش از 100 میلیارد ریال از شهروندان در سراسر کشور کلاهبرداری کرده بود، - خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ عادل ولی زاده بعدازظهر یکشنبه با اشاره به جزییات این خبر اظهار داشت: برابر رصد فضای مجازی و با اشراف اطلاعاتی، فردی که با تبلیغ در صفحه اینستاگرامی خود افراد مورد نظر خود را با امیدوار نمودن به امورات واهی فریب و مبالغ هنگفتی از آنان کلاهبرداری می کرد شناسایی شد.

وی افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی و با هماهنگی قضایی، متهم را طی یک عملیات منسجم و غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی دلالت دادند.

سرهنگ ولی زاده تصریح کرد: در بررسی های تکمیلی مشخص شد متهم بیش از 100 میلیارد ریال از مالباختگان از سراسر کشور با ترغیب آنان به امورات واهی از جمله بازگشت معشوق، مشکل گشایی خانوادگی و مالی و … کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ملکان در پایان خاطرنشان کرد: متهم در ابتدا منکر بزه ارتکابی شده ولی در ادامه تحقیقات پلیسی به جرم خود اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.


برچسب ها: اشراف اطلاعاتی - کلاهبردار - فرمانده انتظامی شهرستان - میلیارد - کلاهبرداری - فضای مجازی - اطلاعاتی
آخرین اخبار سرویس:

پایان کار کلاهبردار 100میلیاردی مجازی در ملکان

پایان کار کلاهبردار 100میلیاردی مجازی در ملکان