مطالب مرتبط:
والی فراه وارد خراسان جنوبی شد
والی فراه افغانستان امروز مهمان خراسان جنوبی است
برگزاری جشنواره ملی هنری «نسل امید» در خراسان جنوبی
استاندار خراسان جنوبی: حضور میدانی، اساس تصمیم گیری در مسیر خدمت است
صعود تیم فوتسال خراسان جنوبی به دور دوم لیگ مناطق کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 11:452025-05-31سياسي

والی فراه وارد خراسان جنوبی شد


والی فراه افغانستان، در رأس هیأتی بلندپایه از طریق مرز ماهیرود وارد خراسان جنوبی شد.

- ایسنا/خراسان جنوبی والی فراه افغانستان، در رأس هیأتی بلندپایه از طریق مرز ماهیرود وارد خراسان جنوبی شد.

مولوی غوث الدین رهبر، والی فراه افغانستان، صبح شنبه 10 خرداد در رأس هیأتی بلندپایه از طریق مرز ماهیرود وارد خراسان جنوبی شد و مورد استقبال سیدمحمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مدیران استانی قرار گرفت.

برنامه های این سفر شامل بازدید از زیرساخت ها و ظرفیت های مختلف استان از جمله بازارچه مرزی ماهیرود، نیروگاه خورشیدی سربیشه، کارخانه خوراک دام ستاره کیان، مجتمع کشت و صنعت بیدمشک، پارک علم و فناوری و مراکز سلامت و درمان استان است.

برگزاری نشست های تخصصی با فعالان اقتصادی، تجار، تولیدکنندگان و دانشگاهیان نیز در دستور کار هیأت افغانستانی قرار دارد.

این سفر دو روزه که در ادامه سفر فروردین ماه استاندار خراسان جنوبی و هیأت همراه به استان های فراه و هرات صورت می گیرد، با هدف توسعه مراودات فرهنگی و گسترش مبادلات تجاری بین دو استان مرزی برنامه ریزی شده است .

انتهای پیام


برچسب ها: خراسان جنوبی - خراسان - مرز ماهیرود - جنوبی - استان - استاندار خراسان جنوبی - والی
آخرین اخبار سرویس:

والی فراه وارد خراسان جنوبی شد

والی فراه وارد خراسان جنوبی شد