مطالب مرتبط:
فریاد دسته جمعی بازنشستگان و کارگران برای بازگرداندن بانک رفاه به تامین اجتماعی | اعلام موضع کانون عالی انجمن های صنفی کارگران
بروجردی: بحث اخراج دسته جمعی اتباع مطرح نیست | اتباع مجاز اخراج نمی شوند
عاملان انتشار محتواهای مجرمانه در ایلام دستگیر شدند
ایجاد 2 مرکز خرید محصول کشاورزان در بروجرد
کوشکی سفلا و کپر جودکی در فهرست ملی؛ بروجرد وارد نقشه ملی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 14:552025-06-10حوادث

عاملان نزاع دسته جمعی در بروجرد دستگیر شدند


فرمانده انتظامی بروجرد از دستگیری پنج عامل نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.

- خرم آباد - فرمانده انتظامی بروجرد از دستگیری پنج عامل نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ مهدی مهدوی کیا امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیس 110 مبنی بر نزاع و درگیری در یکی از روستاهای بروجرد، اکیپی از مأموران این شهرستان بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل حادثه و در بررسی های دقیق مشخص شد، به دلیل اختلافات خانوادگی دو طایفه روستایی با استفاده از سلاح گرم با یکدیگر درگیر که با حضور مأموران و اقدامات پلیسی پنج عامل اصلی درگیری دستگیر و به مقر انتظامی دلالت شدند.

فرمانده انتظامی بروجرد با اشاره به کشف دوقبضه اسلحه کمری و چندین تیغه قمه و چاقو از طرفین دعوی، با هشدار به افراد مخل نظم و امنیت و تأکید بر این که شهروندان برای حل مشکل و اختلاف های خود از راه های قانونی اقدام کنند، بیان داشت: پلیس به منظور ایجاد امنیت اجتماعی مردم در سطح جامعه، با تمام توان و به صورت شبانه روز تلاش می کند و از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه ناهنجاری، مراتب را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.


برچسب ها: فرمانده انتظامی - نزاع دسته جمعی - بروجرد - انتظامی - دستگیر - شهرستان - فرمانده
آخرین اخبار سرویس:

عاملان نزاع دسته جمعی در بروجرد دستگیر شدند

عاملان نزاع دسته جمعی در بروجرد دستگیر شدند