مطالب مرتبط:
آزاد ارمکی: در صورت تداوم بحران های اقتصادی و رهاشدگی اجتماعی، تمام بی اخلاقی های کوچک جامعه به فاجعه ای بدتر از قتل الهه حسین نژاد منجر خواهد شد
رهاشدگی اجتماعی و بحران اقتصادی؛ زمینه ساز فجایع انسانی
فراخوان ایده های نوآورانه در چارچوب «طرح های 20گانه» سازمان تأمین اجتماعی
انتصاب رییس سازمان بهزیستی به عنوان رییس کمیسیون بهزیستی اجتماعی
برنامه ریزی بدون در نظر گرفتن چالش های اجتماعی ناکام می ماند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 خرداد 1404 ساعت 16:552025-06-09سياسي

مشارکت اجتماعی کلید حل بحران آب است


تسهیلگر شرکت آب منطقه ای اصفهان بر لزوم مشارکت مردمی در پروژه های آبی تأکید کرد و گفت: تصدی گری عمودی دیگر پاسخگو نیست و باید به سمت مشارکت اجتماعی و مدیریت افقی حرکت کرد.

- اصفهان- تسهیلگر شرکت آب منطقه ای اصفهان بر لزوم مشارکت مردمی در پروژه های آبی تأکید کرد و گفت: تصدی گری عمودی دیگر پاسخگو نیست و باید به سمت مشارکت اجتماعی و مدیریت افقی حرکت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، فیروزه سعادتی روز دوشنبه در دومین روز از برگزاری مدرسه فصلی آب در شرکت آب منطقه ای اصفهان که با حضور دانشجویان ارشد و دکتری رشته های عمران و منابع آب سراسر کشور برگزار شد، بر اهمیت جلب مشارکت مردمی در پروژه های مدیریت منابع آب تأکید و با اشاره به تجربه خود در پروژه های آبی، اظهار کرد: متخصصان سازه محور اغلب مشارکت اجتماعی را مانعی برای پروژه ها می دانند اما این دیدگاه نادرست است و باید با پژوهش های علمی و کار میدانی اصلاح شود.

وی با اشاره به تجربه پروژه ای اجتماعی در شهرستان سمیرم، گفت: در جلسه اولیه با حضور 50 تا 60 نفر از معتمدان محلی، شوراها و دهیاری ها، با مقاومت شدیدی مواجه شدم.

آن ها به دلیل بی اعتمادی به بخش دولتی، ابتدا مخالف هرگونه مداخله بودند اما پس از جلب اعتماد مردم، آن ها مشتاقانه در پروژه مشارکت کردند و موضوعاتی مانند کمبود منابع آبی، نگران


برچسب ها: شرکت آب منطقه ای اصفهان - مشارکت اجتماعی - شرکت آب منطقه ای - مشارکت - پروژه ها - مشارکت مردمی - آب منطقه ای
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت اجتماعی کلید حل بحران آب است

مشارکت اجتماعی کلید حل بحران آب است