مطالب مرتبط:
بودجه 1404 از اهداف برنامه هفتم فاصله گرفت؟
بررسی وضعیت بودجه 1404 | آیا بودجه از اهداف برنامه هفتم فاصله گرفت؟
پزشکیان بر حمایت ویژه از برنامه های توسعه ای سیستان و بلوچستان تاکید کرد
بودجه 1404 از اهداف برنامه هفتم فاصله گرفت؟
فیلم| اجرای پروژه توسعه و ارتقای زنجیره ارزش ماهی «گیدر» در چابهار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 11:152025-05-28اقتصادي

تولید 550 میلیون قطعه ماهی زینتی در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شد

تولید 550 میلیون قطعه ماهی زینتی در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شد

معاون سازمان توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: تولید 550 میلیون قطعه ماهی زینتی در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شد که دستیابی به این مهم، - محلات- معاون سازمان توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: تولید 550 میلیون قطعه ماهی زینتی در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شد که دستیابی به این مهم، نیازمند توجه به ظرفیت های داخلی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی شکوری پیش از ظهر چهارشنبه در همایش کشوری صنعت تکثیر و پرورش ماهیان زینتی که در سالن فرمانداری محلات برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر، بیش از 125 کشور در حوزه تولید ماهیان زینتی فعالیت دارند که ماهیان آب شیرین سهم عمده ای از تجارت این صنعت را به خود اختصاص داده اند و کشورهای مهم در این عرصه از جمله سنگاپور، تایلند، مالزی، سریلانکا، برزیل، ژاپن، هند و چین هستند که بیشترین سهم را در تجارت جهانی ماهیان زینتی دارند.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران افزود: در ایران، یک هزار و 750 واحد پرورش ماهیان زینتی در کشور فعال است که حدود 12 هزار 600 نفر به صورت مستقیم و 7 هزار نفر به صورت غیرمستقیم در این صنعت اشتغال دارند همچنین، 125 گونه ماهی آب شور و شیرین و 280 گونه گیاه آبزی در کشور تولید می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید 550 میلیون قطعه ماهی زینتی در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شد

تولید 550 میلیون قطعه ماهی زینتی در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شد