مطالب مرتبط:
برپایی جشن کیلومتری و پخت 30 هزار پرس غذا با همدلی مردم
برپایی بیش از 1200 موکب و غرفه در جشن های بزرگ غدیر مازندران 
پخت 110 دیگ اطعام ویژه غدیر در بوشهر؛ برپایی غرفه های فرهنگی در ساحل
برپایی 1200 موکب و غرفه در جشن های بزرگ غدیر مازندران
برگزاری جشن های غدیر مازندران با برپایی بیش از هزار ایستگاه فرهنگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 09:252025-06-10سياسي

برپایی جشن کیلومتری تا پخت 30 هزار پرس غذابه مناسبت عیدغدیر در سربیشه

برپایی جشن کیلومتری تا پخت 30 هزار پرس غذابه مناسبت عیدغدیر در سربیشه

شهرستان سربیشه در دهه امامت و ولایت و ایام عید سعید غدیر با برپایی جشن کیلومتری و پخت 30 هزار پرس غذا و برگزاری سلسله جشن های غدیر سراسر غرق جشن و شادی خواهد بود.

- بیرجند- شهرستان سربیشه در دهه امامت و ولایت و ایام عید سعید غدیر با برپایی جشن کیلومتری و پخت 30 هزار پرس غذا و برگزاری سلسله جشن های غدیر سراسر غرق جشن و شادی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام والمسلمین موسوی رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سربیشه در جلسه ستاد غدیر این شهرستان از برگزاری جشن کیلومتری و پخت 160 دیگ غذا در روز عید سعید غدیر خم در شهرستان سربیشه خبر داد وی ضمن تاکید بر اهمیت اطعام در روز عید غدیر گفت: امسال نیز به همت خیرین و جریان مردمی طبخ 30 هزار پرس اطعام در شهرستان سربیشه پیش بینی شده است.

وی یادآور شد: همچنین برگزاری جشن کیلومتری بر پایه غرفه های فرهنگی ایستگاه های صلواتی برپایی کاروان های شادی به مدت 6 شب در 6 مسجد شهر سربیشه، برگزاری جشن های مردمی در روستاها از دیگر برنامه های عید سعید غدیر در شهرستان خواهد بود.

فرماندار شهرستان سربیشه هم ضمن تقدیر و تشکر از ایجاد جریان مردمی در برگزاری جشن های دهه امامت و ولایت اظهار داشت: اگر جریانی بر پایه مردم شکل گرفته شود از بین نخواهد رفت و عید سعید غدیر مشابه با جریان مردمی در پیاده روی عظ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برپایی جشن کیلومتری تا پخت 30 هزار پرس غذابه مناسبت عیدغدیر در سربیشه

برپایی جشن کیلومتری تا پخت 30 هزار پرس غذابه مناسبت عیدغدیر در سربیشه