مطالب مرتبط:
«کارنامه ی بُندارِبیدَخش» در مجموعه تئاتر لبخند اجرا می شود
حادثه مرگبار در پشت بام/ ایزوگام کار 35 ساله در آتش سوخت و جان باخت
اصغر سمسارزاده: رضا عطاران اعجوبه ای از خانواده تئاتر است
حادثه مرگبار در بندرترکمن؛ سوارکار باسابقه در پیست جان باخت
سالن تئاتر «سی» با ظرفیت 150 نفر در شیراز افتتاح شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 خرداد 1404 ساعت 08:202025-06-09فرهنگي

چه زمانی طراحی صحنه و لباس در تئاتر جان می گیرند؟


سهیل دانش اشراقی که این روزها نمایشگاه «تن پوش پهلوان» را در خانه هنرمندان ایران برپا کرده، معتقد است لحظه ای که مخاطب قصه تئاتر را از دل صحنه و لباس ها بفهمد، - سهیل دانش اشراقی که این روزها نمایشگاه تن پوش پهلوان را در خانه هنرمندان ایران برپا کرده، معتقد است لحظه ای که مخاطب قصه تئاتر را از دل صحنه و لباس ها بفهمد، طراحی زنده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، نخستین نمایشگاه تخصصی طراحی صحنه، لباس و آکسسوار 2 نمایش موزیکال هفت خان اسفندیار و نبرد رستم و سهراب با طراحی سهیل دانش اشراقی در حال برگزاری است.

این نمایشگاه با عنوان تن پوشِ پهلوان ، روز دوشنبه 19 خرداد از ساعت 15 در خانه هنرمندان ایران افتتاح می شود.

سهیل دانش اشراقی درباره شکل گیری این نمایشگاه گفت: ایده برگزاری گسترده این نمایشگاه به پیشنهاد حسین پارسایی کارگردان 2 اثر موزیکال هفت خان اسفندیار و نبرد رستم و سهراب شکل گرفت.

در این نمایشگاه سعی کردیم همه آنچه در 2 تئاتر رستم و سهراب و هفت خان اسفندیار طراحی و تولید کرده ایم، از لباس ها و کلاه خودها تا آکسسوارهایی مثل سلاح ها، سپرها و لباس های شخصیت ها و سربازان را در معرض دید عموم قرار دهیم.

وی درباره ضرورت برگزاری این نوع نمایشگاه ها تصریح کرد: به نظرم نه تنها در تئاتر، بلکه در سینما هم باید چنین اتفاق هایی بیشتر


برچسب ها: خانه هنرمندان ایران - نمایشگاه - خانه هنرمندان - نمایش - هنرمندان - اشراقی - طراحی
آخرین اخبار سرویس:

چه زمانی طراحی صحنه و لباس در تئاتر جان می گیرند؟

چه زمانی طراحی صحنه و لباس در تئاتر جان می گیرند؟