مطالب مرتبط:
وزارت دفاع انگلیس نقش داشتن در حملات رژیم صهیونیستی به ایران را رد کرد
حمایت تلویحی فرانسه از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ایران
حمایت تلویحی فرانسه از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ایران
حمایت فرانسه از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ایران
ادامه محکومیت جهانی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی | پوتین: از ایران حمایت می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 18:252025-06-13بين الملل

حمایت انگلیس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران


نخست وزیر انگلیس با بیان ایکه این کشور «نگرانی های شدید» در مورد برنامه هسته ای ایران دارد، گفت از «حق اسراییل برای دفاع از خود» حمایت می کند.

- نخست وزیر انگلیس با بیان ایکه این کشور نگرانی های شدید در مورد برنامه هسته ای ایران دارد، گفت از حق اسراییل برای دفاع از خود حمایت می کند.

به گزارش ایسنا، حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی در بامداد امروز به ایران منجر به شهادت چند تن از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای و شماری از شهروندان غیرنظامی شد.

ایران در مقابل وعده پاسخ کوبنده به این حمله را داده است.

کر استارمر نخست وزیر انگلیس پس از تماس تلفنی که با امانوئل ماکرون رییس جمهور فرانسه و فردریش مرتس صدراعظم آلمان داشت، در مصاحبه ای با رسانه خبری بلومبرگ از داونینگ استریت ادعا کرد: ما مدت هاست که نگران برنامه هسته ای ایران هستیم و حق دفاع از خود برای اسراییل را کاملا به رسمیت می شناسیم.

وی افزود: اما من در مورد تشدید این وضعیت بسیار نگران هستم؛ به همین دلیل است که همراه با آلمان و فرانسه، صراحتا می گوییم که تنش زدایی در این خصوص لازم است.

نخست وزیر انگلیس بیان کرد: بریتانیا در حملات اسراییل شرکت نکرده و از اظهار نظر در مورد اینکه آیا بریتانیا به دفاع از اسراییل در برابر حمله ایران کمک خواهد کرد یا خیر، خودداری کرد.


برچسب ها: برنامه هسته ای ایران - نخست وزیر انگلیس - برنامه هسته ای - هسته ای ایران - برنامه هسته - ایران - رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

حمایت انگلیس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران

حمایت انگلیس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران