مطالب مرتبط:
15 میلیون دلاری کالا از بوشهر به عمان صادر شد
آخرین وضعیت تعطیلی مدارس بوشهر فردا چهارشنبه 7 خرداد 1404 | جزییات تعطیلی مدارس بوشهر فردا چهارشنبه 7 خرداد 1404
تمهیدات ویژه دامپزشکی بوشهر برای عید قربان
صادرات 15 میلیون دلار از بوشهر به عمان
117 سال پس از فوران نفت؛ بوشهر میزبانی کم بهره از صنعت نفت |
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 09:552025-05-28اقتصادي

ضرورت صیانت از آب های زیرزمینی در بوشهر


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر با اشاره به شرایط منابع آب زیرزمینی در این استان گفت: در سال گذشته 289 چاه غیرمجاز مسدود شده و ضرورت مدیریت و صیانت از منابع آبی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

- ایسنا/بوشهر مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر با اشاره به شرایط منابع آب زیرزمینی در این استان گفت: در سال گذشته 289 چاه غیرمجاز مسدود شده و ضرورت مدیریت و صیانت از منابع آبی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

علی محمدی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایسنا افزود: منابع آب زیرزمینی، منبع حیاتی تامین آب در بسیاری از مناطق به ویژه استان های گرم و خشک همچون بوشهر هستند و کاهش مستمر بارندگی و برداشت های بی رویه، فشار بی سابقه ای بر این منابع وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان بوشهر با اشاره به وضعیت نامناسب آب های زیرزمینی، اعلام کرد: طی سال گذشته 289 حلقه چاه غیرمجاز با دستور مراجع قضایی در نقاط مختلف استان مسدود شده و از ابتدای امسال هم تاکنون 30 حلقه چاه غیرمجاز دیگر شناسایی و مسدود شده است.

وی افزود: تداوم خشکسالی، کاهش بارش و افت سطح سفره های زیرزمینی، دشت های استان را ممنوعه و ممنوعه بحرانی کرده است و کاهش محسوس حجم آب رودخانه ها، مدیریت مصرف منابع آبی را ضروری تر از همیشه ساخته است.


برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای - منابع آب زیرزمینی - شرکت آب منطقه ای - زیرزمینی - شرکت آب منطقه ای بوشهر - منابع آب - آب زیرزمینی
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت صیانت از آب های زیرزمینی در بوشهر

ضرورت صیانت از آب های زیرزمینی در بوشهر