مطالب مرتبط:
گزارش فرزین از مشکلات تامین ارز دارو و تجهیزات رد شد
مجلس از صنعت و تولید مولد حمایت می کند
تامین ارز واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت
میزان تامین ارز دارو و مواد اولیه دارو اعلام شد
گزارش بانک مرکزی درباره تامین ارز دارو/ از ابتدای سال چقدر ارز تخصیص یافته است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 خرداد 1404 ساعت 17:302025-06-09اقتصادي

تامین ارز و انرژی صنایع تسهیل می شود / گشایش های جدید برای حمایت از تولید


مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت از گشایش های قابل توجه در حوزه تأمین ارز و همچنین توافقات مؤثر برای تأمین انرژی صنایع خبر داده و تاکید کرد که وزارت صمت با همکاری بانک مرکزی و وزارت نیرو، - تامین ارز و انرژی صنایع تسهیل می شود / گشایش های جدید برای حمایت از تولید مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت از گشایش های قابل توجه در حوزه تأمین ارز و همچنین توافقات مؤثر برای تأمین انرژی صنایع خبر داده و تاکید کرد که وزارت صمت با همکاری بانک مرکزی و وزارت نیرو، گام های موثری در جهت اولویت دهی به تولید و رفع موانع پیش روی واحدهای صنعتی برداشته است.

به گزارش ایسنا، محمدصادق مفتح- مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی- در حاشیه نشست با اعضای اتاق بازرگانی ایران، ضمن تشریح مهم ترین اقدامات دولت برای حمایت از تولید در شرایط فعلی اقتصادی که چالش های ارزی و ناترازی انرژی به عنوان دو مانع اصلی در مسیر تولید مطرح هستند، اظهار کرد: اگر بخواهیم مسائل اصلی حوزه تولید را دسته بندی کنیم، دو موضوع مهم مطرح است؛ نخست، تأمین ارز و محدودیت های ارزی کشور و دوم، ناترازی در حوزه انرژی.

وی ضمن اشاره به برگزاری جلسات منظم با بانک مرکزی در سطوح مختلف و با حضور نمایندگان تشکل ها، اتاق های بازرگانی و فعالان اقتصادی، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با پیگیری های صو


برچسب ها: وزیر صنعت، معدن و تجارت - صنعت، معدن و تجارت - حمایت از تولید - مشاور وزیر - گشایش - تولید - صنایع
آخرین اخبار سرویس:

تامین ارز و انرژی صنایع تسهیل می شود / گشایش های جدید برای حمایت از تولید

تامین ارز و انرژی صنایع تسهیل می شود / گشایش های جدید برای حمایت از تولید