مطالب مرتبط:
حمایت مجلس از پاسخ نیروهای مسلح به رژیم صهیونیستی
خبر دارم حملات موشکی ما چقدر با دقت طراحی شده است | اهداف نیروهای مسلح ما مراکز نظامی و اقتصادی است
واکنش ستاره خارجی استقلالی به تجاوز رژیم صهیونی به خاک ایران + جزییات
کری سنگین اسطوره استقلال برای رژیم صهیونی + جزییات
انهدام 5 پهپاد پیشرفته در لرستان از ابتدای تجاوز رژیم صهیونی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 خرداد 1404 ساعت 17:002025-06-20سياسي

رژیم پوشالی صهیونی با ضربات موشکی نیروهای مسلح در حال سقوط است


رژیم پوشالی صهیونی با ضربات موشکی نیروهای مسلح در حال سقوط است.

- به گزارش ؛نماینده ولی فقیه در استان لرستان در نماز جمعه امروز خرم آباد گفت:ملت ایران جنگ طلب نبوده و نیست، اما اگر دشمنان بخواهند عزت ملی را هدف قرار دهند و صلح را تحمیل کند این ملت جنگ را تا پای جان ادامه خواهد داد.

 حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی با اشاره به اینکه امروز کشور ما در عرصه ی نظامی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، تبلیغی، امنیتی، قضایی و خدمات رسانی در حال پیکار با دشمن است، افزود:وحدت و انسجام همه اقشار مختلف در چنین عرصه ای به دشمن ضربه محکمی وارد می کند و باعث پیروزی رزمندگان می شود.

خطیب جمعه خرم آباد بیان کرد : رژیم اشغالگر و کودک کش دست نشانده ی آمریکا طبق محاسبات غلط خود و حامیانش جمعه گذشته با ترور فرماندهان ،دانشمندان و مردم عادی جنگی را به ما تحمیل کرده اما باتدبیر مقام معظم رهبری و انتخاب جانشینان باکفایت نظامی و حمایت مردم سرزمین های اشغالی و اهداف راهبردی و مهم در آن سرزمین ،آماج ضربات سهمگین موشکی قرار گرفته است.

امام جمعه خرم آباد گفت: اخبار ضربات مهلک و کشنده به رژیم صهیونیستی به حدی است که قابل پنهان کردن نیست و دوست و دشمن به این ضربات نیروهای مسلح اعتراف می کنند.


برچسب ها: نیروهای مسلح - سید احمدرضا شاهرخی - خرم آباد - احمدرضا شاهرخی - رژیم - جمعه - دشمن
آخرین اخبار سرویس:

رژیم پوشالی صهیونی با ضربات موشکی نیروهای مسلح در حال سقوط است

رژیم پوشالی صهیونی با ضربات موشکی نیروهای مسلح در حال سقوط است