مطالب مرتبط:
اندیشکده کارنگی: مذاکرات بی نتیجه ایران و آمریکا به نفع روسیه خواهدبود
سنای آمریکا به دنبال اعمال تحریم های جدید علیه روسیه در هفته آتی
سنای آمریکا به دنبال اعمال تحریم های جدید علیه روسیه
وقتی توافق به نفع آمریکاست | آیا آمریکا از لغو تحریم های نفتی ایران سود می برد؟
تصویب طرح دوحزبی در کنگره آمریکا برای اعمال تحریم های دائمی علیه ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 09:562025-05-31بين الملل

استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا: تحریم ها به نفع روسیه تمام شد


یکی از اساتید دانشگاه کلمبیای آمریکا طی مصاحبه ای اعلام کرد که علی رغم اینکه تحریم ها غرب دشواری هایی را برای روسیه به همراه داشت ولی به نفع این کشور تمام شد.

- استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا: تحریم ها به نفع روسیه تمام شد یکی از اساتید دانشگاه کلمبیای آمریکا طی مصاحبه ای اعلام کرد که علی رغم اینکه تحریم ها غرب دشواری هایی را برای روسیه به همراه داشت ولی به نفع این کشور تمام شد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از تاس، جعفری ساکس، کارشناس مطرح اقتصادی و استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا، مدعی شد که تحریم های اعمال شده از سوی کشورهای غربی و به خصوص آمریکا علیه روسیه برخلاف انتظار دولت های غربی که به دنبال ویران کردن اقتصاد این کشور بودند، به تقویت و بهبود ساختار اقتصادی روسیه منجر شد.

وی طی مصاحبه ای در پاسخ به این سوال که آیا روس ها توانسته اند فشار تحریم ها را مدیریت کنند، گفت: تا حد زیادی بله.

پر واضح است که زنجیره تحریم ها با وجود ادعای کشورهای غربی اقتصاد روسیه را ویران نکرد و در واقع اثرگذار نبودند.

این استاد آمریکا ادامه داد: تحریم ها نتایجی که دولت های غربی از محل اعمال آنها دنبال می کردند را محقق نکردند و آسیب چندانی به روسیه نزدند و حتی به تقویت اقتصاد این کشور منجر شدند.


برچسب ها: تحریم ها - استاد دانشگاه - آمریکا - دانشگاه - تحریم - روسیه - اساتید دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا: تحریم ها به نفع روسیه تمام شد

استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا: تحریم ها به نفع روسیه تمام شد