مطالب مرتبط:
ریزش سنگ در جاده هراز
بارش باران جاده های خراسان رضوی را فرا گرفته است
ریزش سنگ در محور هراز
توفان و بارش شدید باران در فرودگاه بین المللی مشهد
بارش باران در انجام پرواز های فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 19:452025-06-10اجتماعي

بارش باران و ریزش سنگ در جاده هراز


رییس پلیس راه مازندران با اشاره به ریزش سنگ در محدوده پنجاب محور هراز گفت: با وجود ریزش سنگ تردد در محور هراز برقرار است.

- به گزارش تابناک، هادی عبادی، رییس پلیس راه استان مازندران، از آب گرفتگی سطح جاده ها در محورهای استان به دنبال بارش باران خبر داد و افزود که در محور هراز، محدوده پنجاب، ریزش سنگ گزارش شده است.

وی تاکید کرد که با وجود این ریزش ها، محور هراز مسدود نشده و تردد در این جاده ها به صورت عادی جریان دارد.

عبادی همچنین یادآور شد که هشدارها و توصیه های پلیس راه همچنان پا بر جاست و از شهروندان و مسافران خواست تا از انجام سفرهای غیرضروری به ویژه در محورهای کوهستانی خودداری کنند.

رییس پلیس راه مازندران به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی هواشناسی اشاره کرد و گفت: کاهش دید و ریزش سنگ در محورهای کوهستانی از مخاطرات مهم سامانه بارشی مستقر در منطقه است.

عبادی از مسافران خواست تا از توقف و اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل های استان پرهیز کنند تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری شود.

وی همچنین از ایمن سازی مسیرهای ریزش سنگ در محور هراز خبر داد و افزود: پس از بارش شدید باران و سست شدن ارتفاعات کوهستانی، عصر امروز در مسیر شمال به جنوب محور هراز، در منطقه پنجاب، ریزش سنگ و سنگ ریزه رخ داد که با حضور به موقع راهداران، عوامل را


برچسب ها: رییس پلیس راه مازندران - ریزش سنگ - رییس پلیس راه - محور هراز - پلیس راه - محور - رییس پلیس
آخرین اخبار سرویس:

بارش باران و ریزش سنگ در جاده هراز

بارش باران و ریزش سنگ در جاده هراز