مطالب مرتبط:
سالانه بیش از 50 هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانیات از دست می دهند
سالانه بیش از 50 هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می دهند
سالانه بیش از 3000 مرگ مغزی مناسب اهدا در کشور وجود دارد
مرگ 2 نفر بر اثر برخورد موتورسیکلت با سمند در محور تالش- آستارا
مرگ تلخ 2 نوجوان بر اثر نداشتن کلاه ایمنی در گیلان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 16:352025-05-29پزشكي

مرگ سالانه بیش از 50 هزار نفر در کشور بر اثر مصرف دخانیات


رییس دبیرخانه ستاد کشوری مبارزه با دخانیات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بنا بر آخرین آمار جهانی، میلیون  و 700 هزار نفر از مردم جهان جان خودشان را سالیانه به خاطر مصرف دخانیات از دست می دهند گفت: - ایسنا/خراسان رضوی رییس دبیرخانه ستاد کشوری مبارزه با دخانیات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بنا بر آخرین آمار جهانی، میلیون  و 700 هزار نفر از مردم جهان جان خودشان را سالیانه به خاطر مصرف دخانیات از دست می دهند گفت: در کشور ما هم  طبق برآوردها، متاسفانه  سالیانه 50 هزار و 500 نفر  در کشور جان خود را از دست می دهند که  این  آمار بسیار تکان دهنده است.

بهزاد ولی زاده امروز پنجشنبه 8 خرداد در همایش روز جهانی بدون دخانیات که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امسال شعار ملی هفته بدون دخانیات افشای تاکتیک های صنعت دخانیات برای جذابیت محصولات دخانی نیکوتین اعلام شده و امیدوارم که این مهم فقط شعار نباشد و با همکاری همه دستگاه های مرتبط دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای مرتبط در سطح کشور بتوانیم به این هدف بزرگ برسیم.

وی افزود: سالهای گذشته قوانین جامع بین المللی برای مبارزه با دخانیات وضع شده که در کشور ما هم قوانینی وضع شد اما در طول این سال ها با ترفندهایی که صنایع دخانی برای بدست آوردن مشتریان جدید و تو


برچسب ها: دخانیات - درمان و آموزش پزشکی - مصرف دخانیات - وزارت بهداشت درمان - مبارزه با دخانیات - درمان و آموزش - وزارت بهداشت
آخرین اخبار سرویس:

مرگ سالانه بیش از 50 هزار نفر در کشور بر اثر مصرف دخانیات

مرگ سالانه بیش از 50 هزار نفر در کشور بر اثر مصرف دخانیات