مطالب مرتبط:
برگزاری شبیه سازی مذاکرات اجلاس وزرای صندوق توسعه اوپک در وزارت اقتصاد
اقتصاد معدن نیاز به درمان دارد
مهاجرت نخبگان ایرانی رکورد زد | ضرر 50 میلیارد دلاری به اقتصاد کشور!
رشد 2 درصدی اقتصاد ترکیه در سه ماهه نخست سال 2025
برآورد تل آویو از جنگ با ایران/ فلج شدن اقتصاد در جنگی نامحدود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 10:402025-05-31اقتصادي

پدیده «کارت به کارت» تهدیدی جدی برای سلامت اقتصاد


رواج پرداخت کارت به کارت به جای استفاده از کارتخوان در فروشگاه ها، نه تنها راهی برای فرار مالیاتی، بلکه تهدیدی جدی برای شفافیت اقتصادی، عدالت اجتماعی و کیفیت خدمات عمومی کشور محسوب می شود.

- رواج پرداخت کارت به کارت به جای استفاده از کارتخوان در فروشگاه ها، نه تنها راهی برای فرار مالیاتی، بلکه تهدیدی جدی برای شفافیت اقتصادی، عدالت اجتماعی و کیفیت خدمات عمومی کشور محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، در سال های اخیر، پدیده درخواست فروشندگان از مشتری برای پرداخت هزینه از طریق کارت به کارت به جای استفاده از دستگاه کارتخوان گسترش یافته و هدف عمده از این اقدام، پنهان کردن درآمد و فرار از پرداخت مالیات است؛ هدفی که کاملاً غیرقانونی و غیراخلاقی محسوب می شود.

کارتخوان های فروشگاهی به صورت مستقیم به سامانه مالیاتی متصل هستند و از طریق آنها تراکنش های مالی ثبت می شوند در حالی که تراکنش های کارت به کارت، شخصی تلقی شده و ردیابی دقیق درآمدی ندارند؛ بنابراین برخی کسبه با هدایت مشتریان به این روش، سعی در پنهان سازی درآمد خود دارند.

پرداخت نکردن مالیات توسط عده ای از کسبه، موجب بار مضاعف بر دوش سایر مالیات دهندگان و در نتیجه، بی عدالتی مالیاتی می شود.


برچسب ها: کارت - کارت به کارت - کارتخوان - عدالت اجتماعی - مالیات - پرداخت - کیفیت خدمات
آخرین اخبار سرویس:

پدیده «کارت به کارت» تهدیدی جدی برای سلامت اقتصاد

پدیده «کارت به کارت» تهدیدی جدی برای سلامت اقتصاد