مطالب مرتبط:
باید به سمت انرژی های تجدید پذیر رفت/ به بخش خصوصی اعتماد کنیم
اجرای آهنگ «ما مردم» توسط مُجال در اختتامیه ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج
ناترازی و کمبود منابع مالی بخش مسکن را تهدید می کند
پوشش بیمه ای خدمات آزمایشگاهی در بخش خصوصی ضعیف است
تصاویر/ اجتماع فریاد فسطین در حمایت از حقوق مردم غزه در مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 11:252025-05-03سياسي

دولت با حمایت از بخش خصوصی می تواند مسکن مناسب برای مردم تولید کند


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ولی داداشی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در خصوص وضعیت مسکن و حمایت های دولت از انبوه سازان گفت: - به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ولی داداشی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در خصوص وضعیت مسکن و حمایت های دولت از انبوه سازان گفت: آمار صدور پروانه برای ساخت مسکن در حال حاضر نشان دهنده فعالیت های قابل توجهی در این زمینه است.

سازمان های ذی ربط طبق قوانین مشخص خود اقدام به صدور پروانه و دریافت عوارض می کنند که این فرآیند در عین حال که قانونی و منظم است، باید به گونه ای باشد که مسیر ساخت و ساز را تسهیل کند و موانع موجود را بردارد.

در حال حاضر، روند صدور پروانه و ارائه خدمات مرتبط به ساخت وساز با همکاری ارگان های مختلف در حال انجام است، اما مسئله اصلی در حمایت دولت از انبوه سازان و تسهیل شرایط تولید مسکن است .

وی افزود: دولت در گذشته هم به صورت دولتی و هم به صورت خصوصی در ساخت مسکن ورود کرده است، اما هر دو روش نتایج مطلوبی به همراه نداشته است.

به ویژه در پروژه هایی مانند مسکن مهر که در بسیاری از نقاط کشور منجر به شکست شده و مشکلاتی از نظر کمی و کیفی ایجاد کرده است .


برچسب ها: کمیسیون اجتماعی مجلس - انبوه سازان - صدور پروانه - کمیسیون اجتماعی - اجتماعی - حمایت های دولت - حمایت
آخرین اخبار سرویس:

دولت با حمایت از بخش خصوصی می تواند مسکن مناسب برای مردم تولید کند

دولت با حمایت از بخش خصوصی می تواند مسکن مناسب برای مردم تولید کند