مطالب مرتبط:
پیک مصرف برق در استان بوشهر به 1600 مگاوات رسید
تشکیل جلسات کمیسیون کارگری در شهرستان های استان بوشهر
تصاویر/ استقبال از پیکر مطهر شهید جوهرزاده در بوشهر
بوشهر قطب تولید و صادرات خرما در کشور است
ورود شهید 8 سال دفاع مقدس به بوشهر بعد از 39 سال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 22:002025-05-15اقتصادي

پارک سه هکتاری تنگک ها در بوشهر در مراحل پایانی است

پارک سه هکتاری تنگک ها در بوشهر در مراحل پایانی است

پروژه احداث پارک سه هکتاری تنگک ها در مراحل پایانی قرار دارد و امیدواریم تا هفته دولت به بهره برداری برسد.

- بوشهر- شهردار بوشهرگفت: پروژه احداث پارک سه هکتاری تنگک ها در مراحل پایانی قرار دارد و امیدواریم تا هفته دولت به بهره برداری برسد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حسین حیدری پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران شهردار بوشهر از روند مطلوب اجرای پروژه های عمرانی در محله تنگک ها خبر داد و اظهار کرد: پروژه احداث پارک سه هکتاری تنگک ها در مراحل پایانی قرار دارد و امیدواریم تا هفته دولت به بهره برداری برسد.

شهردار بوشهر با اشاره به جزییات پیشرفت این پروژه افزود: کاشت زمین چمن مصنوعی برای زمین های مینی فوتبال، ساخت سکوی اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی، سنگفرش مسیرهای داخلی و عملیات کاشت فضای سبز پارک همگی در حال اجرا هستند و هم اکنون تیم های اجرایی در تلاش اند تا کار در موعد مقرر به پایان برسد.

وی همچنین از پیشرفت مناسب پروژه گذر 24 متری غرب تنگک ها خبر داد و گفت: این مسیر با سرعت مناسبی در حال اجراست و نقش مؤثری در بهبود دسترسی و ارتقای زیرساخت های منطقه خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پارک سه هکتاری تنگک ها در بوشهر در مراحل پایانی است

پارک سه هکتاری تنگک ها در بوشهر در مراحل پایانی است