مطالب مرتبط:
آیا دو طرف به توافق نزدیک تر شده اند ؛ موافقان و مخالفان آمریکایی مذاکره با ایران
توافق بدون تضمین؛ معامله آمریکا و اوکراین جنجال برانگیز شد
توافق بدون تضمین؛ معامله آمریکا و اوکراین جنجال برانگیز شد
زیاده خواهی آمریکا: توقف غنی سازی، ساخت موشک برد بلند و بازرسی بازرسان آمریکایی از سایت های نظامی ایران
4 حمله جنگنده های آمریکایی به بندری نفتی در یمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 10:252025-05-03سياسي

قانونگذار آمریکایی، توافق معادن با اوکراین را «اشغالگری» دانست


یکی از قانونگذاران آمریکایی توافق اخیر امضا شده میان «واشنگتن و کی یف» در مورد معادن اوکراین را به منزله اشغالگری آمریکا در این کشور دانست.

- قانونگذار آمریکایی، توافق معادن با اوکراین را اشغالگری دانست یکی از قانونگذاران آمریکایی توافق اخیر امضا شده میان واشنگتن و کی یف در مورد معادن اوکراین را به منزله اشغالگری آمریکا در این کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، مارجوری تیلور گرین ، نماینده مجلس نمایندگان آمریکا از سیاست خارجی این کشور در دوران دونالد ترامپ انتقادات تندی کرد.

او بعد از امضای توافق دستیابی آمریکا به معادن حیاتی و ارزشمند اوکراین گفت: آیا از حمله به عراق و کشتن صدام به بهانه سلاح های کشتار جمعی که وجود خارجی نداشت، هنوز درس نگرفته ایم؟ آیا همه این منابع نفتی در خاورمیانه (غرب آسیا) ما را ثروتمند کرد؟ پاسخ این است: خیر.

ما امروز غرق در بدهی های خارجی 36 تریلیون دلاری هستیم .

این قانونگذار افزود: چرا ما به جای جست وجوی معادن در اوکراین، معادن کمیاب خود را استخراج نمی کنیم؟ گفتنی است آمریکا و اوکراین پنجشنبه گذشته و پس از دو ماه تنش، سرانجام در مورد توافق دستیابی واشنگتن به معادن مهم و حیاتی اوکراین به توافق رسیدند.


برچسب ها: آمریکا - قانونگذار - اوکراین - اشغالگری - آمریکایی - توافق - معادن
آخرین اخبار سرویس:

قانونگذار آمریکایی، توافق معادن با اوکراین را «اشغالگری» دانست

قانونگذار آمریکایی، توافق معادن با اوکراین را «اشغالگری» دانست