مطالب مرتبط:
شرکت بیش از 210 تولید کننده در بیست و دومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد
نمایشگاه تخصصی گل و گیاه در مشهد گشایش یافت
افتتاح بیست و دومین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه مشهد (16 اردیبهشت 1404)
نمایشگاه گل و گیاه مشهد؛ پلی به بازار های جهانی گل و گیاه
نمایشگاه گل و گیاه مشهد؛ ترکیب زیبایی، آموزش و اقتصاد شهری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 ساعت 22:002025-05-06اجتماعي

شرکت بیش از 210 تولیدکننده در بیست ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد


معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: بیش از 210 تولیدکننده بیست ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد شرکت کرده اند که از این تعداد تقریباً 60 تولیدکننده از خارج از استان خراسان به مشارکت پرداختند.

- شرکت بیش از 210 تولیدکننده در بیست ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد ایسنا/خراسان رضوی معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: بیش از 210 تولیدکننده بیست ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد شرکت کرده اند که از این تعداد تقریباً 60 تولیدکننده از خارج از استان خراسان به مشارکت پرداختند.

  مهدی یعقوبی سه شنبه 16 اردیبهشت در حاشیه بازدید از بیست ودومین نمایشگاه تخصصی گل، گیاه و باغبانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هر ساله نمایشگاه بین المللی، زمان خاصی را به نمایش گل و گیاه اختصاص می دهد.

نمایشگاه گل مشهد بعنوان یکی از برندهای معتبر در این حوزه شناخته شده و با استقبال چشم گیری مواجه است.

فضایی بالغ بر هفت هزار و 600 متر مربع که اکنون بطور کامل با غرفه ها پر شده است، در این نمایشگاه در نظر گرفته شده و بالغ بر 500 غرفه فعال داریم.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، اظهار کرد: بیش از 210 تولیدکننده در این نمایشگاه شرکت کرده اند که از این تعداد تقریباً 60 تولیدکننده از خارج از استان خراسان به مشارکت پرداختند.


برچسب ها: نمایشگاه گل و گیاه - تولیدکننده - نمایشگاه - نمایش - گل و گیاه - معاون محیط زیست - مشهد
آخرین اخبار سرویس:

شرکت بیش از 210 تولیدکننده در بیست ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد

شرکت بیش از 210 تولیدکننده در بیست ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد